komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Перемога за перемогою хореографічних колективів Знам’янського Палацу культури

6.06.2018

У неділю, 3 червня, зразковий  аматорський танцювальний колектив «Веселка» та дитячий танцювальний колектив «Топотушки» міського Палацу культури, керівник Тетяна Часник, взяли участь у восьмому хореографічному дитячо-юнацькому регіональному фестивалі «Барви рідної землі» у м. Світловодськ. Хореографічні колективи традиційно повернулися додому з перемогами – чотири І-их місця та три ІІ-их місця. Про насичений рік участі своїх колективів в різноманітних конкурсах розповіла редакції komora.info Тетяна Часник.

«Це вже третій рік поспіль як дитячі хореографічні колективи міського Палацу культури беруть участь у регіональному фестивалі «Барви рідної землі», який традиційно проходить в День міста Світловодська, а, можливо, навіть і четвертий, вже точно не пам’ятаю, - розповідає Тетяна Часник. – Цього року свої таланти продемонстрували 42 колективи й ми раді, що знову стали кращими.»

На фестивалі діти виконали сім танцювальних номерів. Зразковий аматорський танцювальний колектив «Веселка» виконував номери з народної та сучасної  хореографії – «Гопак», «Веселуха», «Манекени», «CandyMan» та «Бурлеск». Дитячий танцювальний колектив «Топотушки» виконував два таночки: «Малесенькі долоньки» та «Квіточка до квіточки».

  • Тетяна Миколаївна, настало літо – час літніх відпусток, канікул та підведення підсумків цього навчального року. Який він видався для Ваших колективів?
  • Успішним та насиченим, починаючи з самої осені – у листопаді участь і перемога (І та ІІ місця) у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Осіння рапсодія», м. Київ. Після зимової перерви, видалася насичена весна – у травні відкритий регіональний фестиваль-конкурс хореографічних мистецтв «Сонячні танці» в м. Олександрія, в якому зразковий аматорський танцювальний колектив «Веселка» отримала гран-прі. І це вже другий рік поспіль, як колективи міського Палацу колективу отримують гран-прі в цьому конкурсі – минулого року найвищу нагороду отримала народна хореографічна група самодіяльного ансамблю української пісні та танцю «Барвінок». Також «Барвінок», у повному складі, посів перше місце у всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Калиновий спів». У кінці травня колектив «Веселка» переміг, І місце, у відкритому багатожанровому фестивалі-конкурсі дитячої та молодіжної творчості «Творча платформа – ART BASIS», який відбувався в обласній філармонії в місті Кропивницький. Нам подарували книгу про Кропивницький, яку ми передали до міського Палацу культури. Хочу висловити окрему подяку батькам дітей, за їх підтримку та допомогу.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges