komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Знам’янці проїзд можна оплатити по смартфону!

Вчора, 21 червня, відбувся запуск безготівкової оплати проїзду через QR-код у міських та приміських автобусах м. Знам’янки (всього 11 маршрутів) за участю першого заступника міського голови Валентини Загородньої та заступника директора Кіровоградської філії ПриватБанку Олексія Харіна.

Знам’янка стала 19 містом в Україні та 2 містом на Кіровоградщині, які запровадили безготівкову оплату проїзду у транспорті (12 містом в Україні та 1 - в регіоні, де ПриватБанк запустив оплату за проїзд через QR-код, стала Олександрія). Жителі Львову, Херсону, Дніпра, Івано-Франківську, Чернігову, Конотопу, Білої Церкви, Сум, Запоріжжя, Хмельницького, Черкас, Олександрії тощо із задоволенням користуються QR-кодом при сплаті за проїзд.

Сплачувати через QR-код свій проїзд в автобусі  зможуть користувачи карток інших банків. Для цього достатньо встановити на свій смартфон  додаток Приват 24 і внести  до нього номер свого телефону із номером картки іншого банку.

Щоб оплати проїзд через QR-код, треба зайти в додаток на телефоні Приват 24 (інтернет-банк), натиснути  розташований внизу посередині  квадратик, сканувати розміщений в автобусі стікер із QR-кодом. Потім натиснути «сплатити» і компостувати квиток, який з’явиться на екрані. Все це ми можна перевірити в меню «транспорт», «міський транспорт».

За інформацією прес-служби Кіровоградської філії ПриватБанку та http://znam.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges