komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

НОВІ ОБЛИЧЧЯ У ТРЕНЕРСЬКОМУ СКЛАДІ

21.09.2017

З цього року у Знам’янській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі з’явився новий напрямок  тренувань: греко-римська або класична боротьба. Очолив цей вид спорту у нашому місті Владислав Манін, молодий та перспективний тренер.  Наше видання знайомить  мешканців міста та району з новим обличчям у тренерському складі:

  • Владиславе, скільки років Ви займаєтесь греко-римською боротьбою?
  • Як спортсмен я у цьому виді спорту з 2005 року. Ще малим прийшов до тренера Юрія Клюки та почав тренуватися до самого закінчення школи, а потім вступив до спортивного інтернату у м. Миколаїв, і вже там продовжив спортивну кар’єру. Як тренер я розпочав цього року, і маю за мету передавати свої навички підростаючому поколінню.
  • Розкажіть про свої досягнення у спорті?
  • Я – майстер спорту з греко-римської боротьби, трикратний чемпіон України з цього виду спорту. Після перемог у своїй країні я отримав можливість представляти її на міжнародному рівні: Чемпіонат світу у м. Сальвадор (Бразилія), Чемпіонат світу у м. Баку та міжнародна студентська універсіада у Венгрії.  У Бразилії я виборов 4 місце серед усіх спортсменів, не здолавши свого суперника.
  • Чому Ви вирішили стати тренером?
  • В мене була травма плеча і ,наразі, тренерська робота – це шанс залишитися у спорті. Звісно, хочеться передавати свій набутий досвід знам’янським дітям, бо вони – наше майбутнє. Мало хто знає, що греко-римська боротьба – один із найдавніших видів спорту, який був представлений ще на перших Олімпійських іграх серед бігу та кулачного бою.
  • Яку «родзинку" у Ваших тренуваннях Ви хочете запропонувати знам’янчанам?
  • Я маю свій новий інноваційний підхід до тренувань з дітьми до 10-ти років: ігрова форма з помірним навантаженням. Розумієте, для того, щоб бути гарним тренером, треба на власному досвіді пройти усі  «етапи» спортсмена. Засвоїти все, що тільки можна, і розуміти, що тренування – складний процес, під час якого триває дуже нелегка робота над своїм тілом. Саме тому навчальні заняття для дітей повинні бути гарно продуманими та чередувати відпочинок і роботу.

На сьогоднішній день ще триває набір до груп з греко-римської боротьби до тренера Владислава Маніна. Записатися на тренування можна за телефоном 0666700292. Не втрачайте можливість бути здоровими та спортивними, і переймати досвід найкращих спортсменів-земляків.

Ольга Полякова

Фото Владислава Маніна

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges