komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новини країни

Приватбанк додав функцію автовикупу квитків

26.10.2017

Приватбанк запустив новий сервіс для покупців залізничних квитків – "Автовикуп", який на прохання клієнта викупить перші ж вільні від броні квитки. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

"Минулого року ми запустили дуже популярный сервіс "Листок очікування", який інформує клієнтів через месенджер або електронну пошту про появу необхідних квитків у вільному продажу. Тепер клієнти за бажання можуть відразу ж викупити квиток за заданими параметрами", – прокоментував керівник напрямку "Платежі та перекази" Приватбанку Олексій Путятін.

В Україні через Приватбанк купується кожен 8-й залізничний квиток (як в електронному, так і паперовому форматі). За даними статистики, з початку 2017 року частка придбаних через сервіси Приватбанку квитків від усіх проданих квитків "Укрзалізниці" становила 12%.

Окрім залізничних квитків, через Приватбанк можна швидко й зручно придбати квитки на автобус і літак по Україні та за кордон.

Джерело: http://www.epravda.com.ua

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges