komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Митний експеримент» з дорогами

«Митний експеримент» щодо перерахування до спеціальних фондів коштів з метою реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг, у 2017 році буде поширено на всі області країни. 

Про це повідомляє сайт Укравтодору. 

«Митний експеримент» 2017 року буде поширено на всі області країни, що дозволить отримати додаткове фінансування для реконструкції та ремонту автодорожньої інфраструктури країни і як результат – забезпечити нову якість доріг та безпеку автомобільного руху», - йдеться у повідомленні.

У цьому зв'язку радник голови Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кава зауважив, що на сьогодні стан 97% доріг в Україні не відповідають національним стандартам. "Це прямий результат недостатнього фінансування дорожньої інфраструктури протягом останніх десятиліть", -  вважає Кава. 

Як повідомлялося, за два роки «митний експеримент» дозволив зібрати для ремонту доріг додаткових 2,8 млрд гривень. У 2015 році експеримент було запроваджено у  4 областях країни – Волинській, Одеській, Львівській, Чернівецькій, а в 2016 році – ще й у місті Києві.

Експеримент, ініційований Кабінетом Міністрів України та затверджений постановою від 16 вересня 2015 р. №726, полягає у спрямуванні 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів на територіях Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей, м.Києві до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів із  метою фінансування.

Підготувала Оксана Войчишина за матеріалами https://www.ukrinform.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges