komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

АФРИКАНСЬКА ЧУМА СВИНЕЙ. ПОГЛЯД ЗНАМ’ЯСЬКИХ ВЕТЕРИНАРІВ

Останнім часом  ситуація щодо розповсюдження африканської  чуми  у Кіровоградській області напружена. ЇЇ зафіксовано у багатьох районах, зокрема,  в Онуфріївському, Маловисківському, Новомиргородському та ін.

Хоч, у Знам’янці поки що про такі факти невідомо, наша редакція звернулася до ветеринара  Ольги Сахнюк для того, щоб дізнатися чому ситуація з цим захворюванням і досі триває і до яких наслідків може призвести ця хвороба серед тварин: «Ситуація з продовженням процесу поширення цієї хвороби серед тварин сталася тому, що не були дотримані звичайні гігієнічні норми. У цьому випадку самі люди є перенощиками вірусу.  Крім того, є такі випадки, коли люди хитрують і не знищують хвору тварину, а дорізають і потім продають м’ясо у інші райони.  Якими наслідками це може обернутися для нашої області? У нас можуть зникнути свині взагалі і такого м’яса, як свинина не існуватиме на  Кіровоградщині. Єдиний вихід із такої ситуації – дотримуватися санітарних норм або вирощувати тварин у закритих господарствах. Вірус африканської чуми – дуже стійкий.»

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges