komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЇХ ВІТАЄ САМА ВЕСНА…

Беззаперечно у Міжнародний жіночий день кожна жінка чекає уваги.  Напередодні цього свята у приміщенні Знам’янської районної державної адміністрації відбулися урочистості, які були присвячені прекрасній половині працівниць району. Багато  теплих слів  та побажань лунало сьогодні зі сцени.

Очільники району Олександр Лукашов та Сергій Макаренко привітали жінок зі святом також та побажали їм бути чарівним, гарними,  усміхненими і надихати чоловіків на  подвиги кожного дня.

Звісно, яке ж свято без нагород? Напередодні Міжнародного жіночого дня  грамотами та подяками  Знам’янської районної державної адміністрації та районної ради нагороджено 53 жінки.  Вони отримали подяку за сумлінну працю та активну життєву позицію. Серед відзначених жінки різних професій та покликань: кухарі, спеціалісти різних категорій,  вихователі садочків та ін.

Ми поспілкувалися з однією з нагороджених Тетяною Грановською  (завідуюча їдальнею ТДВ «Колос»): «Мені дуже приємно бути нагородженою і знати, що моя праця відзначена.  Це вже друга моя грамота і я дуже рада з цього приводу.  Хочу побажати, щоб кожна жінка мала достатньо уваги та була здоровою і щасливо!»

Під час урочистостей подяку за нелегку працю у вихованні дітей  та розвиток сімейних цінностей отримали   дві багатодітні матері: Світлана Щава (с. Дмитрівка) та Валентина Зінченко (с. Богданівка). Жінкам, відповідно до  Указу Президента України  № 548/2016 від 8 грудня 2016 року присвоєне Почесне звання «Мати-героїня». Нагрудний знак  «Мати-героїня» жінки отримали з рук очільників району під час святкування.

Руслана Болюк, Вікторія Гнатюк та Тетяна Юхно отримали  відзнаку народного депутата  України Олеся Довгого з рук його помічника Андрія Іщенка.

Ольга Полякова

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges