komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

НЕ ТІЛЬКИ ЯЙЦЕКЛІТИНИ НА СТОВПАХ – ТЕПЕР І АЛКОГОЛІЗМ НА ДЕРЕВАХ

Питання благоустрою міста дуже складне. Усе наше місто обклеєно паперовими оголошеннями  у непризначених для цього місцях, але то  дрібниці  у порівнянні з ноу-хау якими рясніє Знам’янка. Нещодавно наше видання порушувало питання законності розміщення донорських яйцеклітин по усьому місту. На жаль, так журналістів міська влада і не почула... Тепер констатуємо нові тенденції  - дерева  привокзального мікрорайону  «прикрасили» оголошення про лікування алкоголізму.

Звичайно, що розміщення оголошень це  не така гостра тема, як прийняття міського бюджету або щось такого типу, але все ж таки – це охайність та зовнішній вигляд нашого міста. То чому ж це стало для Знам’янки нормою?

Ми поцікавилися у спеціаліста сектору з питань надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, який безпосередньо відповідальний за стан благоустрою міста Василя Безая чи нашій владі відомо про таку несанкціоновану рекламу: «Особисто я ще таких оголошень не помічав. Треба промоніторити ситуацію».

Тож, треба реклама? Можна розмістити її на стовпі чи на дереві. Все одно її ніхто не помітить з посадовців і не вкаже на незаконність розташування.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges