komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Цілеспрямованість та нескінченна енергія цієї жінки вражає

Світлана Іваненко - жінка з нескінченною енергією. Вона встигає все: займатися волонтерською та громадською діяльність, бути мамою, дружиною та подругою, вести власний бізнес. Але, крім цього, Світлана також є кулінарною майстринею, якій з легкістю підкорюються усілякі муси, креми  та мастики.

  • Світлана, а що для Вас випікання тортів – це хобі чи щось більше?
  • Я обожнюю готувати та красиво сервірувати столи. Торти я завжди випікала, але лише для своїх близьких. З часом я зрозуміла, що мені хочеться свої кулінарні досягнення, а саме випікання тортів, показати іншим людям. Тому я вирішила зайнятися цим більш професійно: виготовляти ексклюзиви. За характером я така людина, яка завжди досягає поставленої мети. Зараз я знаходжусь на перших сходинках до цілі, але підняття на кожну сходинку мені приносить справжнє задоволення. Наприклад, я поставила перед собою мету навчитися працювати з мастикою – я це зробила!

  • А де Ви черпаєте натхнення та ідеї для створення нових тротів?
  • Будь-яка справа потребує інформації та певного рівня підготовки. Тому, якщо ти вирішив розвиватися у новому напрямку, тобі потрібно закласти фундамент знань у себе в голові. Але зараз це не проблема – є Інтернет! У мережі є багато різноманітних кулінарних сайтів, де можна черпнути інформацію. Я завжди захоплювалася творчими людьми, які в змозі у себе в голові вималювати свій майбутній витвір і його поступове втілення в реальність. З часом, коли у мене за плечима вже були певна практика та знання, я теж цьому навчилася. Перед створенням торта, у мене в голові завжди вимальовується картинка процесу приготування.
  • А Ви можете описати ті емоції та почуття, які відчуваєте під час приготування торту?
  • О, різні! Від нервів, коли щось не виходить, і навпаки – до задоволення, коли бачиш результат! Перша людина, яка оцінює мою роботу – мій чоловік, Володимир. Коли готую, часто слухаю музику, не дивлюсь телевізор, бо він відволікає. Віддаю перевагу пісням із старих фільмів.

  • Світлано, Ви дуже активна людина: волонтерка, бізнесвумен, громадський діяч. Як у Вас на все вистачає часу?
  • З рахунок сну та відпочинку, мабуть. Але, коли я собі ставлю щось за мету - я зроблю все щоб її досягти, наприклад, приготування 17 тортів для привітань з 8 Березня дружин, матусь та доньок загиблих Героїв АТО. Я майже дві доби спала лише по декілька годин, але те задоволення від результату, замінило мені все, і сон, і відпочинок. Також, з віком, ти розставляєш пріоритети: наприклад, розмову по телефону з подругою можна скоротити до мінімуму, тобто дізнатися, як справи, висловити свою любов та повагу, але можна зробити це швидко.

  • Тобто на відпочинок у Вас немає часу?
  • Під відпочинком можна розуміти різне. Наприклад, минулого року я відкрила для себе катання на лижах. Також минулого року збиралась на Говерлу. Тобто, це фізично не відпочинок, але морально ти відпочиваєш, більш того, заряджаєшся енергією на подальшу активну діяльність.
  • А є ще якесь хобі?
  • Так. Я захоплююсь пазлами. У мене є 6 картин, зібраних з 1000 та 1500 пазлів. Для картин мій чоловік виготовив гарні дерев’яні рамки і вони висять у нас у квартирі. Зараз я збираю картину 2×1.5 м, на 6 тис. пазлів, яку привіз син із Польщі.
  • Повернемося до теми кулінарії. Приготування якого торту для Вас було справжнім викликом?
  • Мусовий торт, для приготування якого використовується декілька технологій, більше того, він має бути ідеально рівненьким після покривання дзеркальною глазур’ю.
  • А Ви можете назвати свою головну мету, або найвищу сходинку, у приготуванні тортів?
  • Я зараз знаходжусь на початковому етапі. Якщо говорити про цілі-мінімуми, то тут можна сказати, що моя мета – це весільний торт. З часом, коли стану більш досвідченою, у мене буде ціль-максимум.

Світлана Іваненко має на меті удосконалити свої кулінарні навички і пройти спеціальні курси. Ця чарівна жінка дуже цілеспрямована, тому наша редакція KOMORA.INFO просто впевнена, що у Світлани все вийде! І попереду її чекають нові кулінарні горизонти, які вона з легкістю подолає! В це весняне свято бажаємо Світлані успіхів у втіленні своїх кулінарних ідей!

Наталія Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges