komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Як відпрацював КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у 2016 році?

24.03.2017

Вчора, 23 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради, під час якого була прослухана інформація про стан фінансово-господарської діяльності КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» за минулий рік. Отже, яким був минулий рік для комунального підприємства м. Знам’янка?

Чистий дохід та прибуток

У 2016 році чистий дохід комунального комбінату від реалізації продукції, робіт, послуг без ПДВ склав 4,586 тис. грн., прибуток склав 89 тис. грн.. Підприємство отримало з міського бюджету підтримку в розмірі 386 тис. грн., яка була витрачена на закупку автозапчастин та ремонт автотранспорту, заробітну плату нештатних працівників, які здійснюють нагляд за територією та майном КП «Шляховик», розробка технічних паспортів для ОСББ.

Витрати підприємства

Витрати підприємства без урахування податку на прибуток склали 6,988 тис. грн.. Витрати на урахування оплати праці з нарахуванням в структурі витрат складають 30,6% (1,753 тис. грн.) та нарахування на з/плату 382 тис. грн.., матеріальні витрати – 21,4% (1,498 тис. грн.), інші операційні витрати – 17,4% (1,216 тис. грн..), амортизація – 30,6% (2,139 тис. грн.). Адміністративні витрати – 606 тис. грн..

Облікова чисельність працівників на кінець звітного періоду нараховує 98 чоловік. Середньомісячна заробітна плата становить 3 288 грн. Станом на 1 січня 2017 року заборгованість по заробітній платі відсутня.

Наталія Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges