komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Лікарські амбулаторії стануть комунальними підприємствами

13.03.2018

Про зміни, на які чекає первинна ланка медичної допомоги в рамках реформування, під час апаратної наради проінформував перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Оскільки медична субвенція передбачена лише на перше півріччя, тому маємо прийняти рішення про перетворення 21 районного та 4 міських центрів первинної медико-санітарної допомоги з комунального закладу на комунальне підприємство. Саме процес перетворення дає можливість залишити діючу ліцензію та головного лікаря закладу. Лише після таких змін Центри отримуватимуть кошти від Національної служби здоров'я, - підкреслив посадовець.

Крім цього, керівництву закладів слід визначитись з вибором електронної програми, за допомогою якої вестиметься реєстр пацієнтів, що стартує з 1 квітня.

Також Сергій Коваленко звернув увагу на необхідність підключення лікарських амбулаторій до мережі Інтернет. За його словами, ще не всі заклади забезпечені Інтернет-зв'язком. Зокрема, у Кропивницькому залишились не підключеними 2 амбулаторії, в Олександрії - 1, в Благовіщенському районі - 4, у Бобринецькому - 2, у Гайворонському - 5, у Голованівському – 4, у Добровеличківському - 3, Знам'янському – 5, у Компаніївському - 1, у Маловисківському - 2, у Новгородківському - 2, у Новоархангельському - 3, у Новомиргородському - 4, у Новоукраїнському - 1, в Олександрівському – 5, в Олександрійському – 3, у Петровському - 6, у Світловодському районі – 2, в Устинівському районі – 3. Решта територій, а саме: Світловодськ, Кіровоградський, Вільшанський, Долинський та Онуфріївський райони підключили до Інтернету всі амбулаторії.

Джерело: http://www.kr-admin.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges