komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Держбанк почав випускати новий тип банківських карток

19.06.2018

Цифрова prepaid-картка для швидких і безпечних розрахунків замовляється миттєво за дзвінком до Контакт-центру Ощадбанку. Отримати її може не лише клієнт банку.

Ощадбанк став першим банком в Україні, який запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку, яку можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат. Вона не має фізичного носія, не прив’язана до інших карток та карткових рахунків. Щоб отримати таку картку, не обов’язково бути клієнтом Ощадбанку, не потрібно відвідувати його відділення та надавати документи.

Для отримання і активації потрібно лише зателефонувати до Контакт-центру Ощадбанку, встановити ПІН-код та за допомогою чат-бота отримати реквізити картки. За потреби її реквізити можна додати в електронні гаманці Google Pay та Ощад PAY.

Картку призначено для зручного та безпечного здійснення на території України розрахунків у мережі Інтернет, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в «Ощад 24/7». Поповнювати цифрову prepaid-картку можна в POS-терміналах у відділеннях Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких банків України. Важливою перевагою є те, що її неможливо втратити або вкрасти.

Джерело: https://www.oschadbank.ua/          

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges