komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Майстер-клас «Як наповнитися творчою енергією»

14.10.2017

12 листопада  Тетяна Вербицька (м. Дніпро) провела для танцівниць ТК «Лейла» особливий майстер-клас «Як наповнитися творчою енергією». Під час заходу жінки дізналися, як «перемикати» мозок на інший вид діяльності та дарувати позитив людям.

У ході майстер-класу Тетяна говорить:


«Усі ми працюємо з людьми, і іноді це дуже виснажує. Окрім того, ми завжди у такому ритмі, де треба вміти відпочивати.  Особливі вправи на розвиток вашого мислення, типу невеличкої медитації, допоможуть кожному бути у формі, менше нервувати, уміти захищати себе на енергетичному рівні та ін.. Окрім того, така робота над собою допоможе впевнено почувати себе під час виступів перед людьми.»


Тетяна 15 років займається східними танцям, окрім свого хобі,  вона має ще роботу, де працює з різними людьми. Декілька років поспіль вона вже практикує згадані медитативні вправи, які допомагають їй швидко відпочивати,  «перемикатися» на родину після складного робочого дня та не нервувати на сцені. Зі знам’янчанами жінка поділилася  цікавими вправами: як використати позитивний  момент минулого для того, щоб вгамувати хвилювання, усі присутні познайомилися із практичними порадами: якщо втомилися на роботі, то зберіть волосся у пучок, це допоможе закумулювати енергію; якщо зустріли людину з поганим настроєм, то уявіть себе у «коконі» білого кольору – це допоможе захиститися енергетично. Окрім вправ та порад Тетяна розповіла танцівницям про закони енергії у жіночому тілі та про те, як по-особливому її зберігати (особлива гімнастика для жінок).

Говорить учасниця семінару Олена:


«Сьогодні я дізналася для себе дуже багато нового. Тетяна розповіла усім присутнім, як легко налаштувати себе, і бути емоційно здоровим. Найцікавіше те, що вправи можна виконувати, подорожуючи громадським транспортом. Судячи із практичних занять на майстер-класі, то це все дуже ефективно впливає на організм і на мислення. Найбільше мені сподобалися вправи жіночої гімнастики. »


Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges