komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

День трудівників землі

17.11.2017

Сьогодні у приміщення районної державної адміністрації відбулися урочистості до Дня працівників сільського господарства.  Це свято усіх тих, хто вкладає серце і душу у процвітання рідної матінки-землі. Це свято тих, хто щодня дарує нам запашний хліб на столі.

Відкриття урочистостей розпочалося символічним врученням святкового короваю від трудівників району керівництву райдержадміністрації та районної ради. До привітального  слова були запрошені голова районної ради Сергій Макаренко та  заступник голови районної державної адміністрації Олена Грінчак.

Усіх тих, хто причетний до свята вітали гості з м. Кропивницький: академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни»

Звичайно, не обійшлося свято і без відзначення працівників, які щодня,   не покладаючи рук,  виконують  нелегку роботу,  заради розвитку сільськогосподарської  галузі Знам’янського району. Грамотами Кіровоградської обласної ради за значні трудові досягнення в агропромисловому виробництві району, вагомий внесок в його розвиток нагороджено: Олександра Філіпова – механізатора ТОВ «Агрофірма «Хлібодар», Тетяну Мартинеко – свинарку ТДВ «Колос». Подяку Кіровоградської обласної ради оголошено: Віктору Соколову – головному агроному ТОВ «Пантазіївське», Сергію Будуну – головному агроному ТОВ «Агрофірма «Іванківці».

Почесними грамотами та  грамотами Знам’янської районної державної адміністрації  та районної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі сільського господарства нагороджено близько 32 осіб. Серед відзначених люди таких професій, як водії, завідуючі током, головні економісти, бухгалтери, агрономи, кухарі, інженери, підсобні робочі та ін.

Серед нагороджених сьогодні Віталій Урилов – електрогазозварник ТОВ «Прогрес», який ділиться своїми враженнями від урочистостей з журналістами нашого видання:


«Мені надзвичайно приємно бути сьогодні серед тих, чию працю помітили у День працівника сільського господарства. Насамперед, для мене це неочікувана відзнака, але відчуття від цього  чудові. Кожен той, хто працює на землі повинен бути поміченим, тому що це  нелегка праця.»


 

Довідково: Сільське господарство району представляють 114 сільськогосподарських підприємств, в т. ч. 84 фермерських господарства. Основною спеціалізацією сільськогосподарських підприємств району є вирощування зернових та технічних культур. Приємно відзначити, що протягом останніх років провідні сільськогосподарські підприємства нашого району отримують високі врожаї сільськогосподарських культур та по показниках врожайності основних культур утримують лідируючі позиції в області.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges