komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ТАНЦІВНИЦІ ЗІ ЗНАМ’ЯНКИ  БУЛИ ЗАПРОШЕНІ НА ГАЛА-КОНЦЕРТ У М.КИЇВ

21.11.2017

18 – 19 листопада у м. Київ пройшов Чемпіонат України зі східних танців. Згаданій події передували відбіркові тури у містах нашої держави. Зокрема,  до відбіркового туру в м. Олександрія долучилися і танцівниці зі Знам’янки зі спільним номером-шоу.

Номер підготовлено Студією східного танцю «Надіна» м. Олександрія спільно з  Танцювальним Клубом «Лейла» м. Знам’янка,   зі з живим  музичним оформленням  під скрипку від Валерії Любимової.  

Детальніше розповідає учасниця гала-концерту Інна Охріменко:


«Наш танець став єдиним, який представляв Кіровоградську область у гала-концерті на Чемпіонаті України. Це дуже велика честь для нашого клубу.   Ми стали учасниками, завдяки особистому запрошенню від організаторів: Асоціації східних танців України. Дуже вдячна Надії Лінкевич (голова ССТ «Надіна) та Валерії Любимовій за те, що ми втілили ідею номеру у реальність, і він став досить успішним.  Завдяки цьому ми мали змогу продемонструвати свою творчість на всеукраїнському рівні».


Ще  багато перемог чекає на танцівниць знам’янського клубу, але запрошення до участі на гала-концерті всеукраїнського рівня стало справжньою несподіванкою та визнанням великої і кропіткої праці  у  східному танці. Про попередні успіхи танцівниць читайте за посиланнями  - http://komora.info/podiji/3314-u-znamyantsi-tantsyuyuchi-zbirali-na-likuvannya-khvorij-divchintsi, http://komora.info/podiji/3269-pro-peremogi-znam-yanchanok-u-lvovi-eksklyuzivno-z-mistsya-podiji 

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges