komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Виявлено більше 16 тис. порушень у сфері охорони праці на Кіровоградщині

5.12.2017

Про це під час наради в облдержадміністрації повідомив начальник управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Подорожній. За його словами, було перевірено більше 170 суб’єктів господарювання. При цьому, було виявлено більше 16 тис. порушень у сфері охорони праці. За результатами перевірок, до адміністративного суду направлено 18 позовних заяв - призупинено роботу 31 об’єкта, на порушників накладено більше 700 штрафів на суму 246 тис. грн. 

Побільшало в області ситуації з травматизмом на виробництві. Від початку року сталося 107 нещасних випадків на виробництві, під час яких постраждали 111 працівників (за аналогічний період минулого року – 77 працівників). Найбільше травмованих працівників – у Кропивницькому (61 чоловік), у Кіровоградському районі та місті Олександрії (по 7 чоловік), Маловисківському районі (6 чоловік), у Знам'янському, Новоукраїнському районах та місті Світловодську (по 4 чоловіки).

Зменшився рівень смертельного травмування працівників (6 проти 14 у аналогічному періоді минулого року). Зокрема, 2 летальних випадки сталися у сільському господарстві, по 1 випадку на автомобільному транспорті, у газовій, хімічній та харчовій промисловості.

Серед головних причин, що призвели до нещасних випадків, Сергій Подорожній назвав порушення трудової та виробничої дисципліни, зокрема, перебування на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння, а також використання техніки та обладнання, що не пройшли технічні огляди.

З метою попередження нещасних випадків на виробництві, у поточному році фахівцями управління Держпраці проведено на підприємствах та в установах області майже 900 профілактичних заходів з охорони праці та промислової безпеки.

http://www.kr-admin.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges