komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Малюнки через все життя Марії Попової

11.01.2017

Марія Попова – знам’янчанка, яка має особливий талант до малювання. ЇЇ роботи особливі. Вони поєднують у собі гармонію жіночих образів з кольоровими настроями життя. Про свою творчість дівчина розповіла журналістам нашого видання:

  • Ви давно малюєте? Як Ви почали це робити?
  • Я малюю з трьох років. Мій талант можна назвати вродженим, адже я зростала у родині, де усі пов’язані з мистецтвом:  мама – викладачка образотворчого мистецтва, а тато  займається художнім ковальством.  У дитинстві я просто брала фарби і малювала. Якщо не було фарб, то робила це олівцями або ручкою.   Дивними були і місця моїх  дитячих картин: газети, папір, стіни. Причому на стінах я малювала губною помадою. Мені дуже подобалися, створені мамою палітри на склі у нас вдома. Тоді я ще не розуміла, що саме вони мене надихали розвивати свій талант.
  • Для кого Ви створюєте свої роботи? Яка їх кількість?
  • Частіше всього я працюю над портретами на замовлення. Зрідка пишу, як художники називають, «творчі роботи», тобто ті,  до яких я маю натхнення. Працюю у стилі експресіонізму та художнього імажизму. Зараз у мене дуже багато робіт: усі стіни вдома у картинах, моя майстерня і стіни будинків моїх друзів.
  • Чи маєте Ви якусь роботу, яка для Вас особлива?
  • Так. Є така робота, яка виконана масляними фарбами на склі. Історія її створення – незвичайна. Зазвичай, художники мають таку річ, як палітру, для того, щоб розмішувати фарбу. Я це роблю на склі. Ось і мала такий шматок скла, де у процесі роботи поєднувала кольори.  Якось  так склалося, що ці масляні  плями фарби переросли у  портрет невідомої датчанки.

Марії лише 22 роки, і зараз вона працює над вдосконаленням своїх технік та над створенням нових портретних образів.  Разом з тим, дарує свою творчість усім поціновувачам  образотворчого мистецтва.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges