komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 Ольга Кирилюк «Іду на мир»

22.01.2018

Яка вона сучасна література? Що турбує молодих літераторів, які теми є актуальними для них? Щоб відкрити завісу таємничості, до Знам'янки на запрошення вчителів міста приїхала Ольга Кирилюк,  молода та талановита авторка, викладач факультету філології та журналістики ЦДПУ ім.В.Винниченка(м.Кропивницький), яка презентувала у нашому місті свій новий роман "Іду на мир". 

Ще у 2014 році Ольга долучилася до волонтерського руху як організатор мистецьких акцій зі збору коштів для української армії. Провела також   багато зустрічей учасників АТО з молоддю, в результаті чого зібрала унікальну інформацію про війну на Сході України від безпосередніх очевидців подій. Саме їхні спогади  лягли в основу роману. Під час зустрічі автор поділилася всіма секретами написання твору. Незважаючи на воєнне  тло, книга наповнена гумором та коханням, а захопливий сюжет тримає в напрузі до останньої сторінки. Зустріч була організована за допомогою методичного кабінету міського відділу освіти (зав. О.Ліпінська) Затишна актова зала НВК √2- ліцей ( дир. Ю.Сопільняк) радо зустріла гостей, забезпечила необхідними засобами для проведення презентації. На зустрічі були присутні учні 10-11 класів міських шкіл, вчителі історії, філологи міста, бібліотекарі. Всі отримали велике задоволення і чекають на нові зустрічі з непересічними особистостями.

Цитата з книги «Іду на мир»:

- У перші дні на фронті - усе,що в тебе є - це страх. Та потім з ним вдається домовитися, - хлопцеві подобалася ця неформальна увага, хоча більше йому подобалася дівчина, і замість дивитися в камеру він продовжував розглядати її обличчя, набиратися позитивних емоцій на кілька місяців наперед. Хотів запам'ятати кожну дрібницю в її зовнішності, ході, жестах, щоб потім витягувати із пам'яті протягом липкого часу блокпостів, бліндажів і " градів". Скільки вже їх було, скільки ще попереду, і між ними - цей приємний візит, як подарунок.»

Можливо, ще кінцівка...." - А що ви хочете сказати своїм рідним? - Я кохаю тебе, - випалив солдат, не зводячи з неї очей. Черговий вибух був зовсім поруч, дівчина здригнулася й планшет випав із рук.

Тетяна Дубок

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges