komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

УВАГА! СЬОГОДНІ ОСТАННІЙ ДЕНЬ ВІДПРАВЛЕННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ЗНО

19.03.2018

19 березня – останній день відправлення реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Дату подання документів визначають за відбитком штемпеля на поштовому конверті. Тож, порада усім тим, хто ще не відправив документи:  не зволікати з відправленням листа до регіонального центру.

А вже скоро розпочнеться пробне ЗНО і для знам’янських учнів також.  У 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета. Про місця проведення можна дізнатися за посиланням - http://monitoring.koippo.kr.ua/index.php/zno-2018/617-merezha-punktiv-provedennya-probnogo-zno-2018-u-kirovogradskij-oblasti-u-rozrizi-teritorialnikh-okrugiv .

Чому саме варто їхати на пробне тестування розповідає учень «Знам’янської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 2-ліцей» Михайло:


«Цей рік для мене дуже важливий, адже я повинен скласти іспити з гарним балом і  вступати до вузу. Коли дізнався про можливість пробного ЗНО, то вирішив спробувати свої сили у математиці та українській мові. Я дуже багато готуюся для того, щоб отримати високий бал: розв’язую  математичні вправи, роблю завдання з української мови додатково. Багато хто каже, що взяти участь у пробних тестах – можливість подолати психологічний бар’єр та спробувати свої сили. Щодо мене, то я думаю, що перед тестуванням я хвилюватимуся більше, але пробний екзамен – можливість визначити рівень знань та оцінити свої помилки, щоб знати далі над чим працювати.»


Ольга Полякова

За матеріалами  - http://testportal.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges