komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Громадська рада м. Знам’янки: плани роботи на 2018 рік

22.03.2018

21 березня у залі засідань Знам’янської міської ради відбулося чергове засідання Громадської ради. 

Серед питань, які було винесено на розгляд було затверджено перспективний план роботи Громадської ради на 2018 рік. Питання, які надалі будуть обговорюватись стосуватимуться облаштування автобусних зупинок та пішохідних переходів у м. Знам’янка; сортування сміття, екологічний стан міста, громадські вбиральні, догляд за дитячими майданчиками, стан скверів у місті та багато іншого.

Про облаштування автобусних зупинок зокрема йшла мова у рішенні, підготовленому головою Громадської ради Михайлом Сурдулом. Зокрема він зазначив: «Дуже багато випадків, коли посадка та висадка пасажирів відбувається на площадку залиту водою чи проїжджу частину. Наявні пішохідні переходи не позначені відповідними знаками та розміткою. На більшості зупинок відсутній розклад руху, або його не можна прочитати. У листопаді-грудні були пошкоджені зупинки «Дитсадок» та « Миру». Багато нових зупинок обклеєні оголошеннями. Тому нашим рішенням ми рекомендуємо виконавчому комітету м. Знам’янка залучити спеціалістів для вивчення питання організації та облаштування наявних автобусних зупинок. Позначити зупинки та пішохідні переходи біля них відповідними дорожніми знаками для безпеки громадян. Взяти під контроль притягнення до відповідальності осіб, які вчинили пошкодження зупинок на Південній частині міста.»

Від 19 березня розпочинається процес запуску Громадського бюджету у м. Знам’янка. Нагадаємо, що це частина міського бюджету, з якого на конкурсній основі здійснюється фінансування проектних пропозицій (оформлених ідей), підготовлених мешканцями (авторами) для покращення умов проживання у місті і вирішення різних місцевих проблем. 

Першочергово для всіх, хто бажає знати про Громадський бюджет Знам’янки все необхідне можна почерпнути у спеціальному розділі сайту Знам’янської міської ради, докладніше за посиланням - http://znam.gov.ua/gromadskij-bjudzhet-19-21-28-17-03-2018/

Від Громадської ради до складу Координаційної ради, яка опікуватиметься питаннями Громадського бюджету м. Знам’янка делеговано: Віктора Кондратьєва, Михайла Сурдула, Ярослава Корчинського, Наталію Іванову та Володимира Дзигу.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges