komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Відбувся фінал дебатного турніру. Хто з учнів Знам’янки поїде до Києва?

8.04.2018

Ось і відбувся фінал дебатного турніру із політичних реформ серед учнів 10-11 класів та училищ, на якому стало відомо, хто ж з юних інтелектуалів Знам’янки представлять наше місто в Києві – на Національному дебатному турнірі, де збереться найкраща та найрозумніша молодь з 30-ти міст України.

Нагадуємо, що 4 квітня, в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – гімназія» пройшов дебатний турнір із політичних реформ серед учнів 10-11 класів та училищ міста, в якому учасники продемонстрували свої ораторські навички, вміння відстоювати свою власну думку та переконувати опонента. Турнір відбувся в межах проекту «Активна Громада: право вибору» від Інституту «Республіка»: http://komora.info/podiji/4043-u-znam-yantsi-vidbuvsya-debatnij-turnir-za-britanskim-formatom.

А вже через день, 6 квітня, в залі засідань Знам’янської міської ради відбувся фінал дебатів, під час якого змагалися в інтелектуальній грі вісім фіналістів: Ярослава Пономар (ЗШ №2), Марія Любушко (ЗШ №3), Дмитро Буглак (ЗШ №7), Ігор Косман (ЗШ №7), Олександр Коваленко (ЗШ №1), Ілля Брижицький (ЗШ №2), Андрій Рассоха (ЗШ №6) та Вікторія Руденко (ЗШ №3).Тема фіналу - посилення відповідальності фізичних осіб, які дають хабарі.

У фіналі гри змінився склад журі, до якого увійшли: перший заступник міського голови Валентина Загородня, секретар міської ради Наталія Клименко, керуюча справами виконавчого комітету Ірина Ратушна, депутатки Знам’янської міської ради Надія Коленченко та Ірина Зіньковська.

Отже, переможцями стали: І місце - Марія Любушко (учениця НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – гімназія», в дебатах виконувала роль  Віце-прем’єр-міністр Уряду), ІІ місце - Олександр Коваленко(учень ЗШ №1 ім. Т. Г. Шевченка, виконував роль секретаря Уряду), ІІІ місце - Ярослава Пономар (учениця НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 – ліцей», виконувала роль заступника лідера опозиції).

Саме переможці, які здобули І та ІІ місця (Марія Любушко та Олександр Коваленко) будуть представляти Знам’янку на Національному дебатному турнірі в м. Київ.

Фіналісти, які не посіли призові місця, отримали Дипломи учасників фіналу. Переможці теж отримали Дипломи, а також статуетки та спеціальні призи від Знам'янського осередку ВМГО "ФРІ". Усі учасники фіналу та члени журі отримали міні-подарунки від організаторів регіонального осередку  ВІ «Активна Громада» Інституту «Республіка».

Наталка Хандусенко                                                                                                

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges