komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Зустріч з депутатом. Наталія Ревенко про свою депутатську діяльність.

11.04.2018

Для того, щоб стало ще більш зрозуміло,  якими питаннями нині опікуються депутати обласної ради від імені мешканців Знам’янщини журналісти KOMORA.INFO продовжують цикл статей про понад два роки роботи у обласній раді кожного з наших обранців. Сьогодні розмова з Наталією  Олександрівною Ревенко. 

 -  Третій рік поспіль Ви є депутатом Кіровоградської обласної ради, які інтереси жителів Знам’янського району вам доводилось відстоювати? Які плани маєте надалі?

- Звісно, час спливає непомітно. Наче нещодавно були вибори. Уся моя діяльність як депутата обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, визначених Законом України  «Про статус депутатів місцевих рад». Мені дуже пощастило, адже, роблячи добрі справи й намагаючись вирішити проблемні питання територій та кожного окремого жителя, маю колосальну підтримку й тісно співпрацюю з головами та депутатами сільських рад мого виборчого округу.

Особисто намагаюся охопити всі напрями, які впливають на поліпшення  життя жителів Знам’янського району, а саме мого виборчого округу. Опікуюся вирішенням побутових питань малозабезпечених громадян шляхом надання матеріальної допомоги. Постійно відвідую школи та дошкільні навчальні заклади виборчого округу, вивчаю їх проблеми, по мірі можливості допомагаю.  Першокласники щороку отримують шкільні набори. Одним з пріоритетних напрямів є  розвиток інфраструктури та благоустрій територій. Завдяки налагодженій співпраці з міжнародними благодійниками, у 2017 році всі сільські амбулаторії мого виборчого округу було забезпечено комп’ютерною технікою. Крім того, Дмитрівська амбулаторія отримала портативний УЗІ-апарат.

Велика увага приділяється патріотичному та культурному вихованню підростаючого покоління шляхом підтримки в організації та проведенні різноманітних заходів.  Постійна підтримка надається мешканцям стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких громадян, що знаходиться у с. Дмитрівка. Маю намір продовжити розпочату співпрацю з мешканцями територій.

- Наскільки ви обізнані у питаннях, що розглядаються під час засідань сесій сільських рад у Знам’янському районі, і які питання зараз є актуальними для вирішення?

- Кожна сільська рада відрізняється своїми фінансовими можливостями. В основному на сесіях сільських рад розглядаються організаційно-управлінські питання, фінансові (затвердження бюджету, внесення змін до нього; встановлення місцевих податків і зборів; утворення цільових фондів; здійснення місцевих запозичень тощо), майнові (управління комунальним майном), господарські, земельні (регулювання земельних відносин, використання природних ресурсів місцевого значення тощо).

-  В обласній раді ви входите до складу постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів, які питання останнім часом були і є актуальними для розгляду в розрізі Знам’янського району?

- На засіданнях постійної комісії розглядаються комплексні програми, які виносяться на розгляд і затвердження сесії обласної ради. Ці програми, у певних своїх частинах, стосуються і Знам’янського району.

Це, зокрема, проект «Комфорт дошкільної освіти», який передбачає проведення робіт з реконструкції приміщень дошкільних закладів області із впровадженням енергозберігаючих технологій у ДНЗ "Ромашка" в с. Казарня. Впровадження енергозберігаючих заходів в закладах освіти м. Знам'янки. Проведення реконструкції, капітального та поточного ремонтів доріг комунальної власності району. Забезпечення населення якісною питною водою. Реконструкція водогону та каналізаційних очисних споруд та цеху механічного зневоднення осаду стічних вод ОКВП "Дніпро-Кіровоград" (с. Володимирівка, с. Диківка). Будівництво регіональних полігонів твердих побутових відходів та придбання спеціалізованої техніки для потреб комунальних підприємств.

Вжито заходи щодо поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я: за рахунок різних джерел фінансування у 2017 році завершено капітальний ремонт приміщення Богданівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Знам’янського району.

Далі буде…

Розмову вела Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges