komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«МИСТЕЦЬКІ ВИХІДНІ»  Й НАДАЛІ ЗАПРОШУЮТЬ ЗНАМ’ЯНЧАН ДО ЦІКАВИНОК

8.06.2018

У  нашому місті знову продовжується літня акція від відділу культури та туризму «Мистецькі вихідні».  Цього вікенду працівники міського Палацу культури, згаданого відділу, краєзнавчого музею та бібліотек підготували для усіх охочих незвичні заходи.  Зі слів начальниці відділу культури та туризму Світлани Бабаєвої, на знам’янчан знову чекає багато цікавинок.

Тож, розпочнеться субота з виставки-конкурсу пухнастих улюбленців «Мур-мяу». До участі запрошуються господарі пухнастих котів та кішечок і усі охочі переглянути красу тваринок.  Під час заходу пройде конкурс «Візитка»; інформаційна вікторина «Міс-Кіс і Містер - Мяу; виставка дитячих малюнків.  Виставка відбудеться  9 червня о 12 годині у фойє міського Палацу культури.

На найменших мешканців нашого міста о 13.30 у міському Палаці культури чекає показ мультиплікаційного фільму «Коко» (9 червня) . "Коко" - історія про хлопчика. Його звуть Мігель. У нього був дідусь, який займався музикою і любив це всією душею. І сам герой теж любить грати на гітарі. Його улюблений співак Ернесто де ла Крус, який давно помер. Хлопчик дивиться виступи улюбленого співака по телевізору. І розмовляє його фразами. Тільки бабусі героя не подобається музика. Батьки малюка хочуть, щоб він став шевцем. А хлопчик знаходить фотографію свого кумира і починає думати, що він його дідусь. Це ще більше штовхає малюка на те, щоб він став відомим музикантом. Мігель бере гітару співака і хоче виступити на площі. Несподівано повз проходять люди, які виявляються примарами. Хлопчик не може нічого зрозуміти. Виявляється, що це його померлі родичі. Вони дуже раді його бачити. Показують йому свій незвичайний світ примар, в якому різні звірі і люди існують разом. Малюк виступає на святі мертвих. Його пісня всім подобається. Малюк намагається знайти свого відомого нащадка, який йому повинен дати благословення, щоб він назад повернувся в світ живих, бо він сам може стати примарою.

Працівники бібліотеки теж приготували цікавинки і 9 червня запрошують знам’янчан  до  Юнацької бібліотеки на бібліоманію «Сонячні промінці на книжковій сторінці» (11.00), а біля міського ПК  пройде бібліотечний вікенд «Веселись, грай,  читати не забувай» (15.00).

На усіх охочих переглянути якісне українське кіно чекає показ  фільму «Сторожова застава» о 21.15 біля міського ПК. «Сторожова́ заста́ва» — український пригодницький фільм-фентезі, знятий Юрієм Ковальовим за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Фільм розповідає про сучасного школяра Вітька, який через загадковий портал часу потрапляє у минуле — на тисячу років назад. Стрічка вийшла в широкий український прокат 12 жовтня 2017 року.

Для любителів мистецтва міський краєзнавчий музей пропонує долучитися до виставки творів членів ГО «Спілка митців Олександрійщини» від галереї VashART- «Моя Україна». Виставку представлять як художники-аматори (Еліна Кокошнікова, Наталя Ткаченко, Валентина Безкоровайна, Лариса Добровольська, Василій Попович), так і визнані майстри (Олександр Охапкін, Ярослав Милосердний, Віктор Сорбат, Анна Душина, Максим Кісільов, Олександр Мозговий, Ірина Кваша). Захід відбудеться 9 червня о 16 годині.

10 червня о 10.30 розпочнеться велофотоквест на галявині «Ветеран». Реєстрація для участі за телефоном 0663385137.

Окрім того, міський краєзнавчий музей запрошує усіх до екскурсій містом з попередньою реєстрацією та  набору групи.

Ольга Полякова

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges