komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Михайло Сайфудінов: «Кожна перемога має ціну…»

12.06208

25-27 травня 2018 у м. Житомир відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА. Знам’янчанин, вихованець клуба «Піт-Файтер» Михайло Сайфудінов став бронзовим призером. 

 До нагороди такого рівня Михайло йшов з 5 років, коли вперше переступив поріг тренувальної зали та познайомився зі своїм наставником Олексієм Слуцьким. Відтоді минуло 14 років, і от –  бронзова нагорода Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА у колекції спортсмена.

  • Михайле, яким був Ваш шлях до цієї знакової нагороди?
  • Ще рік тому я мав спробу стати чемпіоном зі змішаних єдиноборств ММА, тоді у мене не вийшло посісти ніяке місце. Я вирішив не зупинятись, бо люблю саме цей вид змагань: тут суміш всього - боротьби всіма частинами тіла.
  • Чим Вам запам’ятались ці змагання найбільше?
  • Я змінив вікову категорію і тепер виступаю у віці 18-21 рік, важко було до цього адаптуватись, бо це для мене зовсім новий рівень. До того ж довелось суворо дотримуватись ваги і трохи схуднути до 77 кг. Серед суперників теж дуже сильні спортсмени, я це відчув, коли виграв тричі, а програв четвертий бій.
  • Де Ви тренуєтесь зараз, адже Ви вже не мешкаєте у Знам’янці?
  • Так, на сьогодні я студент університету Митної справи та фінансів (м. Дніпро), тренуюсь у спортивному клубі «Леон» у Олександра Сокола. Втім, коли я буваю у рідному місті, я постійно відвідую тренувальну залу клуба єдиноборств «Піт – Файтер» і свого першого тренера і наставника Олексія Слуцького.
  • Михайле, Ви задоволені  своїм результатом на чемпіонаті?
  • Звісно, хотілось би ще краще мати золоту медаль, але я не зупиняюсь. Кожна перемога має ціну, я ще маю добре попрацювати, щоб досягнути вершини Олімпа на Чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА.

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges