komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Пенсійний фонд інформує СМС-повідомленнями

14.06.2018

Пенсійним фондом України запроваджено сучасний сервіс – інформування громадян шляхом відправлення СМС-повідомлень. Основою новації став модернізований Реєстр застрахованих осіб, який адмініструє Пенсійний фонд. У даному реєстрі на кожного працюючого і на кожного пенсіонера заведена індивідуальна облікова картка, в якій відображена інформація про заробітну плату, сплату страхових внесків, стаж, розмір пенсії та інші страхові виплати. 

Відтепер за допомогою СМС-інформування всі бажаючі пенсіонери можуть дізнатися про тривалість свого страхового стажу, суму призначеної пенсії, дату її виплати, результати проведеного перерахунку пенсії, про здійснені утримання з пенсійної виплати, про припинення чи поновлення виплати пенсії, а застраховані особи – довідатись про сплату страхових внесків та зарахування періодів страхового стажу, що дасть змогу контролювати доброчесність свого роботодавця.

Тож запрошуємо всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до найближчого територіального відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області для надання відповідних контактних даних мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС-повідомлень від Пенсійного фонду. Особи, які користуються послугами ВЕБ-порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС-інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до сервісного центру.

 Начальник головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

Наталія Сімонян

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges