komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ДВА РОКИ ВОНЯЄ, А МИ ДОСІ ОБСТЕЖУЄМО  АБО ЧИ ЗАДОВОЛЕНА ПЕТИЦІЯ ГРОМАДИ?

15.06.2018

Знову  наступило літо і громада відчула неприємний запах у Привокзальному мікрорайоні. Повсякчас чуємо скарги, а які дії?

На сайті Єдиних петицій (https://e-dem.in.ua/znamyanka/Petition/)  минулого року восени була розміщена петиція, яка набрала 143 голоси з можливих 140, тобто проблема у місті існує вже декілька років  (петиція подана минулого року, а сморід існує і досі).

Яку відповідь отримав автор петиції? Цитуємо лист № 17С-ЕП-1633 від 29.11.17 року: «У процесі розгляду петиції, на виконання розпорядження міського голови від 18.09.2017 № 151, у м. Зам’яка проводились комісійні обстеження прибудинкової території та місць можливого забруднення атмосферного повітря…

…при обстеженні каналізаційної насосної станції по вулиці Олександрійська та очисних споруд Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» сторонніх  неприємних запахів  не зафіксовано.

…на території міського житлового сектора на відстані 300 метрів  від приміщення свиноферми ТДВ «КОЛОС»  зафіксовано незначний запах свиней, а на відстані 200 метрів  по вулиці Калиновій  зафіксовано значний запах свиней, який створив дискомфорт при диханні»

Обстеження проведено, а які подальші дії? У тому ж листі-відповіді сказано, що дана інформація направлена до обласної екологічної інспекції.  Знову наступила літня пора, за вікном +28, а люди дихають смородом. Винних не має, просто ситуація, яка зайшла у глухий кут..

Ольга Полякова

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges