komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Свято рятівників людських життів

15.06.2018

Напередодні свята Дня медичного працівника сьогодні відбулися урочистості для працівників 20-ти  фельдшерських пунктів, 11-ти амбулаторій загальної практики сімейної медицини та комунального закладу «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». 

  • У нас в області відкрито велику мережу новітніх закладів медицини,- розпочала своє звернення до присутніх на урочистостях перший заступник голови Знам’янської РДА Олена Грінчак, - такі заклади як госпіталь для учасників АТО, створення двох гемодіалізних центри; а на районному рівні є бажання, щоб був транспорт, новітня апаратура, але все поступово, адже зараз у Знам’янському районі проводяться капітальні ремонти амбулаторій і це дуже важливо для мешканців Мошориного, Дмитрівки, Цибулевого та інших. Я хочу Вас запевнити, що районна влада і надалі буде приділяти велику увагу галузі охорони здоров’я.

Як відмітив заступник голови районної ради Дмитро Молодченко, представники найгуманнішої професії мають велику шану і повагу серед людей, і навіть у непростий час реформ всі гілки влади розуміють і роблять все, щоб людям медичної сфери було комфортно і галузь розвивалась.

З нагоди свята працівники охорони здоров’я Знам’янщини отримали  відзнаки районної державної адміністрації та районної ради.

Почесною грамотою Знам’янської районної державної адміністрації та районної ради з нагоди відзначення професійного свята – Дня медичного працівника нагородили: сестру медичну Мошоринської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Зою Бондарь, сестру медичну Диківської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Світлану Волощук, лікаря загальної практики — сімейної медицини Жанетту Зраєнко, сестру медичну Знам’янської амбулаторії  загальної практики – сімейної медицини Юлію Іванову, медичну сестру Знам’янської амбулаторії  загальної практики – сімейної медицини Наталію Переломову.

Грамотою Знам’янської районної державної адміністрації та районної ради нагородили молодшу медичну сестру Костянтинівського фельдшерського пункту Тетяну  Козій.

Подяку Знам’янської районної державної адміністрації та районної ради оголосили завідувачу Новороманівським  фельдшерським пунктом Тетяні Мунтяновій.

Вітальне слово почули і від головного  лікаря комунального закладу «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Гречини, яка побажала присутнім здоров’я, благополуччя і терпіння у нелегкій, але благородній справі. Наталія Іванівна також вручила відзнаки від професійного комітету комунального закладу.

 Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges