komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Перемога знам’янчан у змаганнях з бального танцю «Перлина Одеси»

20.06.2018

Традиційно танцювальний сезон спортивного бального танцю завершився всеукраїнськими змаганнями «Перлина Одеси», які відбулися на березі Чорного моря в спорткомплексі одеського Міжнародного гуманітарного університету 16-17 червня. Серед учасників змагань зі всієї України, Молдови та Білорусії були вихованці знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс», керівники Євгеній Суботін  та Аліна Вустілка.

«Не дивлячись на складність придбання квитків під час курортного сезону, на всеукраїнських змаганнях «Перлина Одеси» м. Знам’янку представляли 20 вихованців нашого клубу «Фурор-Данс», - розповідає один із керівників Євгеній Суботін. – Ми задоволені результатами: три кубки, купа медалей, також наші найменші вихованці потрапили до срібного та золотого фіналу. І ці всі перемоги не дивлячись на велику конкуренцію з боку великих міст та закордонних гостей. Приємно бачити як наші діти перебувають на п’єдесталі переможців під час звучання гімну України. Це чудове завершення танцювального сезону. Тепер попереду канікули, а в другій половині серпня знову за роботу та тренування. Дякуємо батькам за їх підтримку та розуміння, участь у змаганнях – це розвиток їх дітей та головна мотивація досягати вищого рівня в спортивному бальному танці.»

Перемога свого викладача – це найкращий приклад для вихованців. Керівниця знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» Аліна Вустілка та її партнер Іван Гончаренко здобули І місце, ставши найкращими серед 11-ти пар в категорії  Молодь+Дорослі «RisingStar» у латиноамериканській програмі, обійшовши навіть пару з м. Києва.

Брат керівниці «Фурор-Данс» Іван Вустілка зі своєю партнеркою Олею Вінник двічі піднімалися на п’єдестал переможців у категорії Юніори 1 «RisingStar»: І-е місце в латиноамериканській програмі серед 12 пар та ІІ-е  місце в європейській програмі.

Перше місце посіли Заєц Дмитро та Анна Іванюк, обійшовши 24 пари в категорії Ювінали1 «Н» клас. Також Анна Іванюк брала участь в категорії Соло Ювінали 1 «Н» клас та посіла ІІ-е місце. У цій же категорії, з великою кількістю конкуренток – понад 30 дівчаток, виступали Маша Доценко (9 місце), Марія Чучко (10 місце), Вероніка Ярова (7 місце).

Пара Марія Крук та Олександр Ніколайченко танцювали в двох категоріях: Ювінали 1 «Н» клас та Ювінали 1 «Е» клас, в останній категорії посіли ІІІ-є місце серед 12 пар.

Пара Максим Кириченко та Софія Олейник виконували латиноамериканську та європейську програми в категорії Ювінали 1 «Е» клас, де посіли 4 та 7-е місця.

Олександра Дев’ятка брала участь у двох категоріях «Соло Юніор 1 «Н» та «Е» класи  та посіла два  ІІ-і місця в латиноамериканській програмі.

У наймолодших категоріях, тобто де танцюють діти-початківці, відсутнє нагородження кубками за перші місця як у дорослих, натомість є золотий, срібний та бронзовий фінали – це аналогія І, ІІ та ІІІ-му місцям.

Родина Шевченко, сестри Ліза та Аня, брат Богдан брали участь у категорії Соло Ювінали 2 «Школа». Ліза та Аня Шевченко дійшлидо срібного фіналу, тобто посіли ІІ-е місця. Також Богдан Шевченко танцював в парі з Лізою Корнєєвою в категорії Ювінали 1 «Школа» і потрапили до золотого фіналу, де отримали І-е місце.

Адель Іванюк посіла 8-е місце в категорії Соло Ювінали 2 «Н» класи. У категорії Соло Діти «Н» клас бралиучасть Олена Крижановська,  посіла І-е місце, та Анастасія Тригубенко – ІІ-е місце.

Наймолодша представниця знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс», шестирічна Діана Іванова, яка почала займатися лише в жовтні минулого року, в двох категоріях Соло Діти-Школа та Соло Діти-Дебют посіла два І-их місця.

Ось так успішно завершився танцювальний сезон для знам’янського клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс». У дітей попереду канікули, а у керівників – відпустка. А потім знову новий старт для підкоряння Олімпу спортивних бальних танців!

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges