komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Владислив Ільїн отримав посвідчення майстра спорту України міжнародного класу

Про високі досягнення нашого земляка Владислава Ільїна відомо давно. Минулого року Міністерство молоді та спорту України спортсмену Федерації бойового самбо України Владиславу Ільїну присвоїло звання “Майстер спорту України з бойового самбо”. 

Це сталося за результатами Кубка України з бойового самбо, який відбувся 14 травня 2016 року. Вихованець Знам’янського клубу «Піт-Файтер» Владислав Ільїн (тренер Олексій Слуцький) став переможцем тих змагань у ваговій категорії 90 кг (вікова категорія 18+).

Днями наш земляк отримав три посвідчення, які засвідчили його дуже високий рівень спортивної майстерності : майстра спорту України міжнародного класу з комбат Дзю-Дзюцу, майстер спорту України зі змішаних єдиноборств, та майстер спорту України з бойового самбо.

Щиросердно вітаємо Влада та його тренера Знам'янського клубу "Піт-Файтер" Олексія Слуцького. Олексій Анатолійович поділився своїми враженнями : " Успіх Влада - то довгий шлях боротьби у спортзалі на тренуваннях, на татамі. Я дуже радий за нього і вважаю, що цей успіх тільки початок його професійної кар'єри, ось навесні на нас чекають чергові змагання чемпіонату України з бойового самбо. Приємно, що Влад відтепер став членом трьох національних збірних."

 Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges