komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Чотири перемоги господарів та одна звитяга гостей

18.04.2017

15 квітня, відбулися матчі 2-го туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року.

У Єлизаветградці місцевий «Темп» святкував перемогу над «Хлібодаром». У складі переможців дубль оформив Роман Верзілін. Зазначимо, що «Темп» з 68-ої хвилини грав у меншості. Знам’янський «Локомотив» у першому таймі матчу міг ще втримувати натиск «Старту», а після перерви команда з Іванківців довела рахунок до розгромного – 5:0. Цікавим було протистояння у Цибулевому, де «Нива» з рахунком 2:0 перемогла «Дніпро» з Чигиринського району. До речі, нападник господарів Антон Оганесов не реалізував пенальті, пробивши вище воріт. 
 
Дмитрівський «Колос» з рахунком 5:2 переміг «Дружбу». Зазначимо, «Колос» не реалізував два пенальті: Сергій Назаренко поцілив у штангу воріт, а Вадим Воловик не зумів переграти голкіпера. У протистоянні двох «Буревісників» перемогу здобула команда з Петрового. У богданівців давалася взнаки відсутність голкіпера; на позиції голкіпера грав польовий гравець Євген Розумяк. У цьому матчі богданівська команда більше створила моментів за суперника, але зазнала поразки. 
 
Матчі третього туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району відбудуться 22 квітня. 
 
«Темп» (Єлизаветградка) – «Хлібодар» (Суботці) – 2:0 (1:0) (Верзілін, 10, 58)
«Темп»: Покузей, Верзілін, Слівченко О., Суржок, Бойко, Шевцов Д., Футорнюк, Вовкодав, Боєвець, Пісний, Ціко
«Хлібодар»: Москаленко, Колюка, Маринич, Степаненко, Чеботарьов, Машлякевич, Стороженко, Косов, Попов, Семчук, Кучеренко
Попередження: Суржок, 58 – Маринич, 78.
Вилучення: Вовкодав, 68.
 
«Старт» (Іванківці) – «Локомотив» (Знам’янка) – 5:0 (1:0) (Потьомкін, 23, 50; Сафронов, 64; Мхітарян, 65; Манько, 89)
«Старт»: Кушніренко, Сафронов, Гедерим, Корчинський, Холін, Мхітарян, Філінський, Хандусенко, Білоус, Колісниченко, Потьомкін (Манько, 80)
«Локомотив»: Безребрий, Александров, Марущук, Савін, Ковальчук, Єськов, Озеряний, Плачинда, Савіцький А.В., Воробйов, Шевченко Д. (Бобров, 86)
Попередження: Потьомкін, 35 – Шевченко Д., 85.
 
«Нива» (Цибулеве) – «Дніпро» (Чигиринський район) – 2:0 (0:0) (Поплавка, 75, 84 (пен))
«Нива»: Нагуляк, Поплавка, Оганесов, Замуренко (Москаленко, 64), Уськов, Жуган В., Жуган Р., Русін В., Білоголовий, Грабовський, Єльник О.
«Дніпро»: Кольєв, Черноштан, Бартиш, Дубина, Єременко М., Іщенко, Мусаєв, Сабадаш, Сущенко А., Сущенко В., Терновський
Попередження: Москаленко, 65; Грабовський, 81 – Терновський, 58; Єременко, 84.
Не реалізований пенальті: Оганесов, 64 (вище воріт)
 
«Колос» (Дмитрівка) – «Дружба» (Диківка) – 5:2 (2:1) (Радченко, 25; Андрієнко, 35, 60, 62; Воловик, 88 – Грузін, 37 (пен), 53)
«Колос»: Пастернак (Сандуленко, 72), Назаренко, Воловик, Андрієнко, Ткаченко (Суховий, 44), Радченко, Артьомов (Козін, 25), Дар’єв, Сергеєв Ю. (Сергеєв О., 67), Шевченко О., Ісаєв
«Дружба»: Язвенко Ю., Урилов В., Грузін, Руденко, Урилов С., Сиргійчук, Іванець О., Холопов, Шоколов, Сизов, Зобків
Попередження: Іванець О., 64; Урилов С., 68.
Не реалізовані пенальті: Назаренко, 13; Воловик, 83.
 
«Буревісник» (Богданівка) – «Буревісник» (Петрове) – 1:2 (0:2) (Самаіл, 83 – Грінкевич Єгор, 22; Розсолодін, 41)
«Буревісник» (Богданівка): Розумяк, Паламарчук, Олійник І., Яровий (Долінвський, 82), Самаіл, Малий К., Малий В., Жадан (Кравченко, 70), Галуха (Статінов, 64), Базака, Зайцев (Пугач К., 79)
«Буревісник» (Петрове): Домбровський, Далакян, Паненко, Мірошниченко, Пономар, Лисак (Бабанський, 80), Розсолодін, Грінкевич Єгор, Солодов (Фарбанець, 79), Жуков (Сиромятніков, 70), Сайко (Геворгян, 58; Шушпанов, 75)
Попередження: Статінов, 69 – Бабанський, 82.
 
Відзначимо, що цього сезону завдяки зусиллям відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації та районної федерації футболу Відкритий Чемпіонат Знам’янського району з футболу висвітлюється на сайті ФК «Буревісника» у повноцінному режимі. Так, любителі футболу мають змогу оперативно отримати інформацію не лише про результати, статистику матчів та склади команд, а також переглянути профілі всіх футболістів, що грають у Чемпіонаті (на сайті зібрана база даних футболістів – вона доповнюється фотографіями гравців та статистичними даними їх виступів у попередні роки).
 
Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges