komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

МВС спитає думку громадян про основний документ відомства – «Стратегію – 2020»

13.09.2017

Запропонований проект, Стратегія розвитку системи Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року - результат плідної взаємодії МВС, центральних органів виконавчої влади, які координуються міністром, Консультативної місії Європейського Союзу, інших міжнародних і національних експертів.  Про це, 8 вересня, заявила заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук.

8 вересня презентували проект Стратегії розвитку системи Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року, принципи якої були закладені ще у 2014 році у Стратегію розвитку органів внутрішніх справ. Мета проекту - створення безпечного середовища для суспільства, продовження розвитку України як безпечної європейської держави, в основі якої лежать інтереси її громадян.

Тетяна Ковальчук наголосила, що це не остаточний варіант документу, а поки що напрями для широкого громадського обговорення.

«Ми прагнемо, щоб наш вектор розвитку відповідав запитам українського суспільства і отримав підтримку кожного громадянина. Ми запрошуємо усіх взяти учать у громадському обговоренні проекту «Стратегії – 2020», розробці спільного інклюзивного документа», - зазначила заступник очільника МВС.

Дискусії щодо «Стратегії-2020» пройдуть і в регіонах. Найближчими тижнями керівництво МВС та експерти КМЄС представлять документ в Одеській, Львівській та Харківській областях.

«Ми готові сприймати й аналізувати пропозиції і дослухатися до порад. Очікуємо на зворотній зв'язок, ваше розуміння та підтримку, як замовників і кінцевих споживачів результатів реформ. Бо лише разом ми зможемо принести мир, добробут, порядок та безпеку у кожну українську родину», - зазначила Тетяна Ковальчук.

Свої зауваження та пропозиції можна надсилати на електронну поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та у формі.

За просуванням реформи можна слідкувати на онлайн-проекті «Реформа.LIVE».

Долучайтесь до змін!

Джерело: http://mvs.gov.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges