komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Завітайте в гості до тітоньки Хуртовини та Самовара Самоварича!

19.01.2018

У неділю, 21 січня, о 13:00 біля спорткомплексу «Піраміда» (Привокзальний мікрорайон) відбудеться захід «Соборна Знам’ящина» з розважальною програмою для дітей та дорослих «В гостях у тітоньки Хуртовини та Самовара Самоварича». Завітайте на святкове дійство і подаруйте собі та своїй сім’ї незабутні враження, позитивні емоції та приємні спогади про проведений час разом з родиною!

На Вас чекає насичена програма, повна цікавинок і призів: різноманітні конкурси для дітей та дорослих, зимове караоке, смачний та гарячий чай від велетенського Самовара Самоварича, куштування ароматних млинців з варенням, концертна програма за участі гурту «Місто доріг» та Дар’ї Таран, цікаві акції, майстер клас з приготування млинців з тітонькою Хуртовиною, акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» показ гасіння умовної пожежі, виступ чергового караулу 18-тої державної пожежно-рятувальної частини, ознайомлення з можливостями аварійно-рятувальної техніки, конкурсно-розважальна програма), зона активності «Зона активності «Успішне місто – Соборна країна».

Крім цього, будуть проведені акції, за участь в яких на Вас чекають спеціальні подарунки:

  • Якщо Ви народилися 21-22 січня, Вам треба показати лише підтверджуючий документ і Вам отримаєте солодкий подарунок!
  • Станьте учасником створення патріотичного фотоколажу! Прийдіть зі своєю фотографією, де Ви зображені у національному костюмі з українською символікою та отримайте подарунок!

Свято для знам’янчан організовують: Знам’янський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» (голова Кристина Зайченко), громадська організація «Єдність Кіровоградщини» (голова Юрій Гребенюк), Всеукраїнська ініціатива «Активна громада» (координаторка в м. Знам’янка Олена Олізько). До свята долучаються приватні підприємці міста: Олена Плохотнікова, магазин «Одеса» та Світлана Іваненко, магазин «Імперія», які забезпечують подарунками та призами. Також приєдналися Знам’янський МРВ Управління ДСНС.

Про народження ідеї проведення заходу розповідає одна із організаторів свята Кристина Зайченко: «Зима – це казкова пора року. Пам’ятаю в дитинстві мені завжди хотілося якогось дійства з активностями саме на відкритому повітрі й саме взимку. Отже, своє дитяче бажання вирішила втілити вже у дорослому житті,  і з нашими співорганізаторами подарувати розважальні цікавинки для дорослих та малих знам’янчан.»

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges