komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Виїзна нічия внаслідок безвідповідальності юних футболістів міста Знам’янка

10.05.2017

Вчора юнаки зі Знам’янського району у селі Соколівка (Кіровоградський район) провели матч 11-го туру Першості області (І група, 2001/2002 р.н.) сезону 2016/2017 років.

 Суперником був «Олімпік-СДЮШОР-2» (Кропивницький). Матч видався цікавим та напруженим. У першому таймі зусиллями Родіона Білоголового команді нашого району вдалося відкрити рахунок. Після перерви господарі поля зрівняли рахунок – 1:1.
Відзначимо, що увесь матч юнаки зі Знам’янського району грали в меншості – у десятьох проти одинадцяти. У попередніх матчах було 2-3 гравці з міста Знам’янка. А цього разу вони не виявили бажання їхати на матч (у робочий день, коли потрібно йти до школи, приїжджали на змагання, а у вихідний день – не приїхали), залишивши команду у меншості. Ось така безвідповідальність юних футболістів міста Знам’янка.
У наступному турі змагань, 18 травня, юнаки зі Знам’янського району завітають у Богданівці приймуть лідера змагань – «КДЮСШ-2-Піонер» (Кропивницький).

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges