komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

І знову вихованці клубу єдиноборств "PIT-FIGHTER" стали найкращими!

16.05.2017

12-13 травня, в місті Києві, проходив Кубок України з бойового самбо серед чоловіків та молоді. Команду Кіровоградської області представляли: спортивний клуб "Тiger" (м. Кропивницький) і клуб єдиноборств "PIT-FIGHTER" (м. Знам'янка). Наші спортсмени завоювали друге місце, поступившись лише команді Київської області. Двоє вихованців представляли клуб єдиноборств "PIT-FIGHTER" і обидва піднялися на найвищу сходинку п'єдесталу, завоювавши золоті медалі.

Другий рік поспіль, Михайло Сайфудінов стає чемпіоном Кубка України серед молоді, і третій рік Владислав Ільїн стає чемпіоном Кубка України серед чоловіків, підтверджуючи звання "Майстер спорту України" з бойового самбо. У липні нашим хлопцям треба буде пройти тренувальний табір в Карпатах, в складі збірної України. Одразу зі зборів, Міша і Влад відправляться в Хорватію, де пройде чемпіонат Європи з бойового самбо. Бажаємо нашим спортсменам бути в гарній формі на  змаганнях і реалізувати себе на сто відсотків.

Клуб єдиноборств"PIT-FIGHTER" дякує за постійну підтримку Анатолію Русакову, Ігорю Матвєєву, Нелі Данасіенко, Олександру Щаві, Олександру Тодоренку та сім'ї Олексенко.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges