komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

У Знам’янському районі відзначили День фізичної культури та спорту

11.09.2017

До Дня фізичної культури та спорту у Знамянському районі (у селі Диківка) проведено спортивні змагання.У церемонії відкриття успіхів спортсменам та учасникам змагань побажали сільський голова Володимир Андрієнко та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віта Сидоренко. Кращі працівники фізичної культури та спорту району Євген Бандурка, Володимир Бургаз, Сергій Богун, Володимир Бондар, Віталій Воровський, Олександр Довженко, Володимир Дьячков, Сергій Жуган, Вадим Кива, Сергій Костовський, Олександр Лісовий, Віктор Солдатенко та Сергій Яцук отримали грамоти від відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Голова районної організації ФСТ «Колос» Сергій Богун від обласної організації вручив подяки тренерам-викладачам Знам’янської районної КДЮСШ Вадиму Киві і Олені Харлановій, а також спортивному активісту Анатолію Головатенку. 

Головний арбітр змагань, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Віктор Слюсаренко оголосив присутнім місце знаходження об’єктів проведення різних видів спорту та по черговість їх проведення. Також був проведений прийом іменних заявок команд. Технічні заявки команди надали відповідальних на місцях проведення змагань.

Було проведено чотири командні види програми. У півфінальних поєдинках в перетягуванні канату путівки до фіналу здобули спортсмени з Петрового і Богданівки, які відповідно перемогли володимирівців і пантазіївців. У боротьбі за третє місце перемогли спортсмени з Пантазіївської міської ради. У вирішальному протистоянні богданівці впевнено здолали спортсменів з Петрового.

У футболі серед юнаків 2003 р.н. і молодше команди-учасниці були поділені на дві групи, переможці яких виходили до фіналу, а команди, що посіли другі місця, продовжували боротися за «бронзу». У першій групі юнаки з Володимирівки були найсильнішими. У фіналі вони зустрілися з ровесниками із Дмитрівки, які виграли другу групу змагань. У вирішальному матчі сильними були володимирівці. У матчі за третє місце юнаки з Цибулевого були сильнішими за господарів – юних спортсменів села Диківка. На церемонії нагородження капітан переможців змагань з футболу Іван Косюк отримав футбольний м’яч з рук головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктора Слюсаренка.

У змаганнях з волейболу серед чоловіків перше місце посіла команда Пантазіївської сільської ради. Друге та третє місце відповідно посіли волейболісти з Цибулевого і Богданівки. У змаганнях серед жінок не було рівних спортсменкам з Пантазіївки. Учениці місцевої школи продемонстрували цікаву і змістовну гру, зумівши у напруженого матчі переграти богданівчанок, що посіли друге місце. Третє місце на цих змаганнях здобули волейболістки з Володимирівки.

Залік сільських рад у командних видах спорту:

  1. Пантазіївська сільська рада - 2 перших, 1 третє місця
  2. Богданівська сільська рада - 1 перше, 1 друге, 1 третє місця
  3. Цибулівська сільська рада - 1 друге, 1 третє місця
  4. Володимирівська сільська рада - 1 перше, 1 третє місця
  5. Дмитрівська сільська рада - 1 друге місце
  6. Петрівська сільська рада - 1 друге місце

Програма відзначення Дня фізичної культури та спорту була насичена індивідуальними видами. Найбільше переможців визначалося у легкій атлетиці. За підсумками змагань в «індивідуалах» краще виступили спортсмени Володимирівської сільської ради (8 перших, 4 других та 6 третіх місць), другою стала Дмитрівська сільська рада (3 перші, 8 других та 5 третіх місць), третьою - Богданівська сільська рада (4 перших, 4 других та 6 третіх місць). Відзначимо Романа Дарьєва (він був єдиним спортсменом з села Суботці), який здобув три перших та два других місця на змаганнях. Чотири перші місця у легкій атлетиці здобула Руслана Велика з села Володимирівка.

Вперше у Знамянському районі було проведено змагання з фігурного володіння велосипедом. Це сталося за ініціативи тренерів-викладачів районної спортивної школи Володимира Дьячкова та Віталія Воровського. Вони ж і провели ці змагання.

Повний список переліку переможців та призерів індивідуальних видів змагань можна ознайомитися за посиланням: http://oms.zn.kr-admin.gov.ua/?p=569

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації висловлює слова подяки господарям цього спортивно-масового заходу (сільському голові села Диківка Володимиру Андрієнку, директору школи Олені Григораш та вчителю фізичної культури Володимиру Бургазу) за теплий прийом та тренерам-викладача районної КДЮСШ за допомогу у проведенні змагань.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges