komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Позачергова сесія Знам’яньскої міської ради: жоден депутат не прийшов

12.09.2017

На сьогоднішнє засідання позачергової 40-ої сесії Знам’янської міської ради не прийшов жоден депутат. Порядок денний складався з одного питання, яке стосувалося повторного розгляду рішення  сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання від 28 серпня 2017 року №1047 «Про розпуск виконавчого комітету Знам’янської міської ради VII скликання».

На початку засідання міський голова Сергій Філіпенко прочитав лист від групи депутатів Знам’янської міської ради, який мав наступний зміст:«У зв’язку з тим, що розпорядження Знам’янського міського голови від 30 серпня 2017 року №34 «Про зупинення рішення Знам’янської міської ради сьомого скликання від 28 серпня 2017 року №1047«Про розпуск виконавчого комітету Знам’янської міської ради VII скликання» зупинено рішення Знам’яської міської ради від 28 серпня 2017 року. А відповідно до п.4 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», саме міська рада зобов’язана у тижневий  термін повторно розглянути  дане рішення. Керуючись п.7 ст.46 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонуємо Вам призначити позачергову 40-ву сесію Знам’янської міської ради з повторного розгляду рішення ради від 28 серпня 2017 року №1047 «Про розпуск виконавчого комітету Знам’янської міської ради VII скликання» 12 вересня 2017 року о 14:00

Лист підписаний депутатами Знам’янської міської ради, а саме: Неля Данасієнко, Наталія Тишкевич, Олег Тітарєв, Юрій Майборода, Наталія Тесленко, Микола Терновий, Володимир Мацко, Олексій Луц, Андрій Мороз, Ігор Грінчнко, Олег Рубан, Світлана Філіпова, Надія Коленченко.

Тобто, 13 депутатів з 34 звернулися до міського голови, опираючись на закон, щоб перенести сьогоднішню сесію з 9 ранку на 14 годину.

Сергій Філіпенко присутнім повідомив:«Мною було підписано розпорядження щодо скликання позачергової 40-вої сесії міської ради на 9 годину ранку, а не на 14:00. На сайті Знам’янської міської ради воно було оприлюднене згідно закону.  Деякі депутати попередили, що з певних обставин будуть відсутні на засіданні: Євген Ліщенко, Людмила Семиніна, Ірина Зінковська, Олег Кузін, Сергій Гуров, Наталія Тишкевич, Олексій Луц. Решта депутатів не прийшли з невідомих причин. Але мені повідомили, що деякі депутати  сьогодні збираються біля школи№2 з іншого питання.»Також Сергій Іванович додав, що Знам’янський міський виконавчий комітет (до речі, майже усі члени виконкому були присутні на сьогоднішньому засіданні) виконують свої обов’язки на благо міста.

Ганна Бабійчук, голова міської організації ветеранів України та член Знам’янського міськвиконкому попросила секретаря Знам’янської міської ради Наталію Клименко висловити свою думку з приводу відсутності депутатів. Отже, Наталія Миколавїна відповіла наступне: «Всі депутати були повідомлені у телефонному режимі та обіцяли, що будуть присутні. Дійсно, між міськвиконкомом та міською радою існують непорозуміння, для вирішення яких потрібно влаштувати круглий стіл і знайти спільні точки дотику, щоб працювати разом на благо міста.»

Далі буде… бо, здається, питання стосовно розпуску Знам’янського міськвиконкому нескінченне.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges