komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Гідний виступ на Чемпіонаті України з легкої атлетики

2.10.2017

У Дніпрі відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків (2002 р.н. та молодші). У складі збірної Кіровоградської області брала вихованка відділення легкої атлетики Знам’янської районної КДЮСШ дмитрівчанка Олеся Крамаренко (тренер Віктор Солдатенко).

Олеся виступила на цих змаганнях, на яких більше половини учасниць старші за неї на один рік – їй через два дні буде 14 років. У бігу на 100 метрів з бар’єрами Олеся Крамаренко посіла 14-е місце і принесла 11 очок у скарбничку збірної області. Також Олеся Крамаренко виступала у стрибках в довжину. З результатом 14,30 метрів вона показала 38-ий результат серед 56 учасниць. Загалом же збірна Кіровоградської області у загальному заліку посіла 18-е місце.

Фінансову допомогу Олесі Крамаренко для участі у змаганнях надали Дмитрівська сільська рада, Олександр Іванович Кущов та Віктор Анатолійович Солдатенко.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges