komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

ПІДСУМКИ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ З ФУТБОЛУ (ЧАСТИНА ДРУГА)

18.10.2017

Підведемо певні підсумки змагань, поспілкувавшись з представником кожної з команд.

Назва команди: «Буревісник» (Богданівка)
Підсумкове місце: 1-е
Набраних очок: 45
Кращий бомбардир: Олександр Зайцев – 11 м’ячів.

Представник команди «Буревісник» (Богданівка) Олександр Довженко розповів про виступ своєї команди.
– Оцініть, будь ласка, рівень змагань.
– За останнє десятиріччя це був один з найсильніших чемпіонатів. На жаль, кінцівка змагань зіпсувалася тим, що не дограли його дві команди. Кількість команд, інтрига, аутсайдер відбирав очки у команди з групи лідерів – це компоненти були нашого чемпіонату. Сподобався новачок змагань «Дніпро» (Стецівка, Чигиринський район). Помітний прогрес у молодої команди «Хлібодар», рівень гри якої виріс і вона демонструє комбінаційний футбол. Раніше за призові місця боролися три команди. Нині ж претендувала перша шістка. «Дніпро», «Хлібодар» відбирав очки у команд з групи лідерів. «Темп», якби не догравав чемпіонат, теж міг вплинути на підсумкове розташування команд у турнірній таблиці. Формат чемпіонату у 10 команд був чудовим. Хочеться, щоб така кількість команд була і у наступному сезоні. Також, можливо, варто внести зміни у регламент змагань з приводу неявки команди на гру – мінус три очки.

– Ваша команда стала чемпіоном району. То ж завдання на сезон було виконано?
– У нашій команді завжди ставилося завдання перемагати у кожному матчі. Апетит приходе під час їжі. Перше коло завершили на четвертому місці з відставанням від лідера лише у чотири очки. На друге коло змагань зібралися і всі матчі виграли. Були не легкі матчі з «Дніпром», «Хлібодаром», «Колосом». Вирішальним моментом став забитий переможний м’яч наприкінці матчу з дмитрівським «Колосом». У цьому сезоні виграли три турніри. Хочеться ще перемог. Радує те, що разом зі здобуттям перемог вдається залучати нашу молодь. У матчах вона не губиться. У деяких моментах саме молоді футболісти «витягували» матчі. Будемо прогресувати далі.

– Визначте кращих футболістів Чемпіонату району сезону 2017 року.
– Хочеться виділити кращих футболістів у кожній команді змагань. У «Дружбі» виділявся Сергій Грузин – якби не було у нього травми, то більше б забив м’ячів. У «Дніпро» відзначу Миколу Єременка та голкіпера Євгенія Кольєва. Футболістів «Темпу» добре знаю і в них виділялися нападник Роман Верзілін та півзахисник Олександр Слівченко. Лідерами команди «Хлібодару» були найкращий бомбардир змагань Олександр Степаненко та досвідчений захисник Олексій Чеботарьов. У «Локомотиву» виділявся своєю грою Валентин Александров. У «Ниві» найбільше сподобалася гра Валентина Жугана. У петрівському «Буревіснику» відзначу Артура Розсолодіна, Єгора Грінкевича та Дениса Пономаря, у «Старті» – трьох легіонерів Максима Корчинського, Сергія Барбанова та Максима Гедерима. У складі дмитрівського «Колосу» найкращим був голкіпер Дмитро Пастернак та найкорисливіший гравець змагань Роман Андрієнко. У своєму колективі хочу відзначити всю команду. Всі старалися, один одного підтримуючи. Надійно зіграв захист – найменше пропустили. Нападники забили не багато м’ячів, але вони були вирішальними. Всі заслужили на чемпіонство.

 Далі буде

 Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges