komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Спартакіада Знам’янської районної КДЮСШ з волейболу

9.11.2017

Вчора, 8 листопада, у спортивному залі ОНЗ «Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка» відбулася Спартакіада районної КДЮСШ з волейболу. Участь у змаганнях взяли чотири команди юнаків та 5 команд дівчат 2003 н.р. та молодше.

У змаганнях серед юнаків, що пройшли до коловій системі, перше місце посіло Богданівське відділення №1. Кращим тренером цих змагань визнано наставника переможців Олександра Довженка. Кращим гравцем став Станіслав Тіхонов (Богданівське відділення №1).

У змаганнях серед дівчат команди були поділені на дві групи. У першій групі грали три команди – дівчат двох відділень з села Богданівка та господарки, дмитрівчанки. Переможницями цієї групи стали господарки, які вийшли до фіналу. У іншій групі було лише дві команди – Володимирівське та Пантазіївське відділення районної КДЮСШ. Так як у цій групі проводився один матч, перші дві партії були до 25 очок, а третя – до 15 очок. Обидві команди у цьому матчі порадували глядачів цікавою та непоступливою грою. яка тривала більше однієї години. Кожна з команд не бажала поступатися, вигравши по одній партії, у третій після аж 10 матчболів (!!!) (6 матчболів мали спортсменки з Володимирівки та 4 – з Пантазіївки) дівчата з Пантазіївки «вирвали» перемогу» – 26:24. Дві команди за однаковим високим рівнем гри не мали проблем у стикових зустрічах – Пантазіївське та Володимирівське відділення без проблем перемогли дівчат з Дмитрівського і Богданівського №2 відділень. Кращим тренер серед команд дівчат став Сергій Яцук. Кращою волейболісткою були визнано Світлану Сватову.

На церемонії нагородження директор районної КДЮСШ Сергій Костовський нагородив грамотами переможців та призерів змагань.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко


 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges