komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Влад Ільїн став чемпіоном світу з бойового самбо

21.12.2017

Про успіхи нашого земляка, вихованця клубу «Піт-Файтер» (тренер Олексій Слуцький) Влада Ільїна особливо приємно повідомляти знам’янчанам, адже багато хто знає весь спортивний шлях чемпіона. 15 грудня у м. Душанбе (Таджикистан) Влад Ільїн виборов одну з кращих своїх перемог. Ексклюзивно для  читачів KOMORA.INFO історія цього успіху від чемпіона світу з бойового самбо. 

  • Скільки часу ти йшов до цієї перемоги і звання чемпіона світу?
  • З 15 років я почав тренуватись, для неолімпійських видів спорту найвища сходинка – це чемпіонат світу, а олімпійських – Олімпійські ігри. Виходить так, що до цієї нагороди я йшов сім років. Я не маю намірів зупинятись, бо ще не виграв Чемпіонат світу по MMA — від. англ. Mixed Martial Arts) — бойові мистецтва, чемпіонат Європи теж ММА, адже я вже маю срібло на Чемпіонаті Європи ММА цього року.
  • Хто були твої суперники, кого переміг у фіналі Чемпіонату світу з бойового самбо?
  • Всього було три боя. Перший з казахом, другий – зі спортсменом з Узбекистану і фінал з улюбленцем публіки Таджикистану, їх чемпіоном. На чемпіонатах такого рівня не буває легких перемог, були дуже гідні суперники, перші номери своїх країн. Особливо важкий морально фінал, адже вся публіка у залі дуже підтримувала свого земляка. Я  дякую за настрій, підтримку Федору Миколайовичу Середюку головному тренеру збірної України з бойового самбо. Він всю команду і мене налаштував морально тільки на перемогу, навіть не обговорювались другі чи треті місця.

  • Де ти зараз тренуєшся, адже починав ти у знам’янському клубі «Піт –Файтер»?
  • Я дякую за всі роки тренувань у Олексія Слуцького у рідній Знам’янці, зараз я вчуся в Дніпрі і тренуюсь у Олександра Сокола в спортивному клубі «Леон».
  • Зараз ти постійно тренуєшся і маєш наміри вже на наступний рік участі у чемпіонатах?
  • Я поки що беру паузу і продовжую тренування, але не знаю, які змагання календарно підготує наступний 2018 рік. Я змагаюсь не для винагород, я йду шляхом, який обрав – це бути спортсменом, нагороди самі мене знайдуть, якщо так буде потрібно.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges