komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

10 нагород на чемпіонаті України у Львові

22.02.2018

15-20 лютого у Львові відбувався зимовий чемпіонат України з велотреку. На цих змаганнях успішно виступили вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (с. Мошорине, тренер – Вадим Кива).

Софія Шевченко у змаганнях серед юніорок здобула чотири нагороди – три золоті (гіт 500 метрів з ходу, командна гонка переслідування 3 км, групова гонка 40 кіл) та одну срібну (у кейтерінгу).

У змаганнях серед жінок Віра Борисюк у командній гонці переслідування посіла третє місце на Чемпіонаті України. Максим Мамчик у змаганнях серед юніорів здобув три нагороди – виграв командному спринті, посів друге та третє місця відповідно у спринті та гіті 200 метрів з ходу. Алла Марущук стала бронзовою призеркою чемпіонату України у груповій гонці вибування серед дівчат. Сергій Сидор у груповій гонці «Темпо» серед юнаків посів третє місці.

Загалом вихованці відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ здобули 10 нагород – чотири золоті, дві срібні та чотири бронзові.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges