komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Бронзові нагороди на чемпіонаті України

18.04.2018

У Кропивницькому відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе у парній гонці. На цих змаганнях успішно виступили вихованки відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер – Вадим Кива). У змаганнях серед дівчат 2002-2003 років народження Алла Марущук та Наталія Нечитайло стали бронзовими призерами Чемпіонату України. Відзначимо, що Алла та Наталія стали єдиними представниками Кіровоградської області, які здобули нагороди на цьому чемпіонаті України.

Також у Кропивницькому відбулася Відкрита першість міста з велоспорту на шосе. У перший день цих змагань пройшли парні гонки. У змаганнях серед жінок Віра Борисюк разом з кропивничанкою Катериною Сокур посіла друге місце. На змаганнях серед дівчат 2006 р.н. та молодше юні спортсменки з Мошориного здобули чотири нагороди — Катерина Григоренко і Валентина Гораш посіли друге місце, а Альбіна Яшан та Юлія Щока — третє. У змаганнях серед юнаків 2006 р.н. та молодше Максим Назаренко та Роман Винник посіли третє місце.

У наступні два дні спортсмени з Мошориного здобули ще чотири нагороди. У змаганнях серед юнаків 2006 років народження і молодше Роман Чумаченко здобув дві бронзові нагороди — у гонці «Критеріум» та у груповій гонці з вибуттям. Катерина Григоренко у змаганнях серед дівчат 2006 р.н. та молодше також гонці «Критеріум» та  груповій гонці з вибуттям здобула бронзові нагороди.

Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця.

Джерело: http://zn.kr-admin.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges