komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Перша сесія Дмитрівської ОТГ: призначення та наміри

23.05.2018

22 травня у сесійній залі Дмитрівської сільської ради відбулася перша сесія Дмитрівської ОТГ нового складу. 

Нагадаємо, що 29 квітня 2018 року відбулися вибори, під час яких утворено першу у Знам’янському районі об’єднану територіальну громаду зі складу Дмитрівської та Макариської сільських рад. За результатами виборів обрано 22 депутати та на посаду сільського голови Наталію Стиркуль.

Під час першої сесії Дмитрівської ОТГ відбулося голосування за цілий ряд рішень: «Про початок повноважень депутатів Дмитрівської сільської ради», «Затвердження регламенту сесії», «Про обрання секретаря сільської ради», за результатами якого обрано секретарем сільської ради Сергія Івановича Кулика, «Про постійні комісії Дмитрівської сільської ради», «Про затвердження структури та чисельності апарату Дмитрівської сільської ради на 2018 рік» та інші.

Серед інших кадрових питань було розглянуте питання «Про затвердження заступника сільського голови з питань фінансів, бухгалтерського обліку та звітності», на цю посаду обрано Людмилу Михайлівну Чернікову, яка поділилась своїми думками, щодо подальшої роботи в ОТГ: «Вважаю, що робота буде продуктивною і плідною, бо  ми хочемо націлитись на розвиток і маленьких сіл і приєднаної Макарихи та Покровки. Ми були на ноприєднаній території і бачимо їх розвиток, хочемо, щоб люди не пошкодували про таке об’єднання. Ми в перші районі, а значить треба буде показувати приклад, якою повинна бути самодостатня, спроможна громада. Бажаємо залучати проекти на розвиток громади.»

Під час першої сесії ОТГ затверджене і  Положення про старосту Дмитрівської сільської ради та «Про покладання обов’язків старости», так виконанням обов’язків старостинського  Макариського округу до часу виборів займатиметься Ганна Михайлівна Огарь.

Оксана Войчишина

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges