komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Успішний виступ спортсменів з Мошориного

12.06.208

10 червня, у Кропивницькому завершилися змагання з велоспорту в залік обласних спортивних ігор серед команд районів, ОТГ та міст Кіровоградської області. 

У перший день змагань відбулися гіт, індивідуальна та команда парна гонки. Сьогодні, у другий день змагань проводилися омніум, скретч та групова гонка з вибуттям.
Успішно на цих змаганнях виступили спортсмени відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ (клуб «Рос Агро», с. Мошорине, тренер – Вадим Кива).
Віра Борисюк у змаганнях серед жінок стала абсолютною переможницею – виграла всі змагання: гіт, переслідування, скретч, олімпійський спринт та командну парну гонку. Алла Марущук у змагання х серед дівчат 2002-2003 р.н. стала найкращою у переслідуванні, скретчі, олімпійському спринті. Також вона була другою у гіті та другою у командній парній гонці разом з Наталією Нечитайло. Наталія була третьою у переслідуванні, скретчі та олімпійському спринті. Валентина Гораш була другою в гіті, переслідуванні, скретчі та олімпійському спринті серед дівчат 2006 р.н. та молодші. Також Валентина разом з Юлією Щокою була другою у командній парній гонці. Ренат Григорян разом з Романом Чумаченком в командній парній гонці посіли друге місце серед юнаків 2006 р.н. У віковій категорії 2002-2003 р.н. Ігор Крижанівський у командній парній гонці разом зі спортсменом з Новгородківського району Іваном Калмиковим посів друге місце. Ренат Григорян і Роман Чумаченко посіли треті місця відповідно у гіті та переслідуванні. Юлія Щока була третьою у гіті.
Виїзд на ці змагання був можливим завдяки фінансовій підтримці виконавчого директора ТОВ «Рос Агро» Петра Володимировича Гетьманця.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації Віктор Слюсаренко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges