komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У Кропивницькому виконком не підвищує вартість проїзду, а у нас?

13.06.2018

У Кpопивницькому не підняли гpаничну ваpтість пpоїзду до 5 гpн. за одного пасажиpа. Відповідне pішення не погодили члени виконавчого комітету під час засідання сьогодні, 12 чеpвня, інфоpмує Точка доступу. 

 Начальник управління транспорту Олександр Вергун зазначив, що всі перевізники придбали обладнання електрoнної cиcтеми кoнтрoлю GPS-нaвiгaцiї. Роботу транспорту 5 підприємств-перевізників уже можна відслідкувати в реальному часі на різних інтернет-ресурсах. Що стосується загальновідомого додатку Е-way, зараз перевізники надають інформацію для заповнення. Але тут уже можна відслідкувати маршрут "1-Ц".

Посадовець додав, що запропонований тариф економічно обгрунтований.

Керівник ПП «Олікс» Дмитро Вінницький переконував членів виконкому в необхідності прийняття рішення щодо збільшення вартості проїзду, зазначивши, що ситуація досить критична, а борги перевізників за паливно-мастильні матеріали сягають від 100 тис до півмільйона гривень.

Після довгих дискусій члени виконкому не підтримали даний проект рішення.

Тим часом у Знам’янці 7 червня, відбулося засідання тимчасової депутатської комісії щодо обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутахта встановлення економічно обґрунтованих тарифів, до якої входить один представник з кожної політичної фракції Знам’янської міської ради.  Суд скасував рішення Знам’янського міськрайонного суду щодо збільшення вартості до  5  грн.. Саме перемога у Дніпропетровському апеляційному суді стала головною причиною проведення засідання тимчасової депутатської комісії. На усі судові витрати та послуги адвоката депутати витрачали власні кошти. (докладніше тут - ЗНАМ’ЯНСЬКІ ДЕПУТАТИ ВИГРАЛИ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД У ПП «ОРБІТА»).

«Робочу зустріч комісії повністю проігнорували з боку міської ради: жоден представник виконавчого комітету або працівник міської ради не був присутній, так само як сам секретар ради», - говорить депутат та голова комісії Наталія Тишкевич.

І доки у кінці червня буде  проведено  «гарячу лінію» з метою дізнатися думки знам’янчан чи задоволені вони якістю перевезення в нашому місті, під час чергового засідання виконкому 14 червня серед питань для розгляду немає питання перегляду вартості проїзду (у бік зменшення) у міських маршрутах Знам’янки. Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges