komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

Доба в АТО: 4 березня 2017 року

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Загалом зафіксовано 110 обстрілів. Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув. 

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Богданівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне. Зі стрілецької зброї та гранатометів – Гнутове, Водяне, та Широкине. Талаківку, Новотроїцьке, Мар’їнку, Водяне і Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному та Широкиному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії – Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а з артилерії 122 міліметри та мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку. ПТРК неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Кримського. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери – по Станиці Луганській (в районі ділянки розведення). По Валуйському також вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку, Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї – Зайцеве і Троїцьке. Снайпер вів вогонь по Зайцевому та Опитному.

Загалом зафіксовано 110 обстрілів. Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув.

https://www.ukrinform.ua

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges