komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Міська рада Знам'янки більше не буде встановлювати розміри премій заступникам міського голови

18.07.2017

Порядок денний наступної, 36-ої сесії, яка відбудеться вже цієї п’ятниці, має проекти рішення №7-9 щодо встановлення на 2 квартал 2017 року розміру щомісячного преміювання заступникам міського голови. Але під час засідань постійних депутатських комісій міської ради керуюча справами виконавчого комітету Ірина Ратушна ознайомила присутніх з деякими змінами стосовно цього питання, які були внесені постановою Кабінету Міністрів України.

Ірина Олександрівна пояснила: «Кабінетом Міністрів України прийнята постанова №353 від 24 травня 2017 року. Через місяць, 24 червня, були надані роз’яснення щодо її застосування, а саме пункту №6. Наразі норма не передбачає встановлення сесією відповідної ради премій і надбавок заступників  сільських, селищних і міських голів. Відповідно пукту№2 постанови №268 від 25 травня 2017 року  відповідний голова приймає рішення про виплату премій і надбавок працівників ради, в тому числі і своїх заступників.»

Отже, до компетенції рад відтепер не належить визначення умов оплати праці заступників, оскільки зараз це компетенція  голови.

 Невизначена ситуація з оплатою праці секретаря міської ради, а саме чи залишається це компетенція відповідної ради, чи відтепер це компетенція голови? Тому виникли сумніви, ще й через те, що посада секретаря ради обирається. З приводу цієї невизначеної ситуації Ірина Ратушна спілкувалась з представниками різних рад області і не тільки Кіровоградської. Було прийнято рішення звернутися за роз’ясненнями до Департаменту заробітної  плати та умови праці Міністерства соціальної політики, відповідний лист вже підготовлений.

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges