komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Міський бюджет: на що і скільки?

22.11.2017

Традиційно порядок денний сесії Знам’янської міської ради містить проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», за яким зазвичай приймається рішення використання коштів громади. Розглянемо, як депутатський корпус вирішив розпорядитися грошима міста на 44-тій сесії.

Міська рада вкотре прийняла рішення щодо матеріальної допомоги на лікування тяжкохворих знам’янчанок

Рішенням сесії виділили 100 тис. грн. Ірині Мариненко, яка потребує довготривалого лікування, та 50 тис. грн. Ірині Олізько -  на оперативне лікування.

Кошти на житлово-комунальну сферу та благоустрій  міста

Виділили 160 тис. грн. на встановлення автобусних зупинок по вул. О. Теліги, Комарова, Соборна, Героїв Чорнобиля. На виготовлення проектно-кошторисної документації:21,5 тис. грн. на капітальний ремонт даху буд. №12/3 по пров. Толстого, 12 тис. грн. по об’єкту «Капітальний ремонт по вул. Героїв Чорнобиля від зупинки «Водолікарня» до межі м. Знам’янка, 10 тис. грн. на капітальний ремонт автомобільної дороги вул. Гагаріна від буд. №9 до вул. Станційної.

Поточний ремонт та послуги з очищення каналізації

Надійшла пропозиція зняти з розгляду питання виділення коштів на поточний ремонт та послуги з очищення каналізації на вул. Привокзальній до вивчення. Але ця пропозиція не набрала більшості голосів, тому 290 тис. грн. все ж таки будуть витрачені на очищення каналізації.

Державна субвенція освітянам

Затвердили перерозподіл освітньої субвенції з державного бюджету місцевому бюджету в розмірі 970 тис. грн..

Житлова субвенція

Підтримали зменшення бюджетних призначень на надання  житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, водопостачання і водовідведення, квартирної плати у сумі 1174,0 тис. грн. за рахунок субвенції з державного бюджету.

На модернізацію сайту Знам’янської міської ради виділили 5 тис. грн..

Наталка Хандусенко

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges