komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

Відмовилися заплатити 2000 грн, тепер заплатять 68 тис. грн. Кому і хто?

23.11.2017

Фінансове управління Знам’янського міськвиконкому зобов’язане виплатити своїй колишній очільниці Тетяні Іваськів 68 200 грн., таке рішення прийняв Знам’янський міськрайонний суд 9 серпня 2017 року за позовом про стягнення компенсації за роботу у вихідні, святкові та неробочі дні, стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку по день остаточного розрахунку та компенсації втрати грошових доходів у зв’язку з їх невиплатою. При звільненні Тетяни Анатоліївни з посади начальниці фінуправління Знам’янського міськвиконкому треба було виплатити трохи більше 2000 грн. за роботу протягом 5 неробочих днів. Але цього не було зроблено. У результаті сума у 2000 грн зросла у 68 200.

На день звільнення сума, яку необхідно було виплатити Тетяні Іваськів за роботу протягом 5 неробочих днів, складала трохи більше 2000 грн. 9 серпня 2017, на момент прийняття рішення Знам’янським міськрайонним судом задовольнити позов, ця сума збільшилися до 51 134 грн. Фінансове зобов’язання були не виконані фінуправлінням, натомість до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду була направлена апеляційна скарга (заявник Фінансове управління Знам’янського міськвиконкому), яке було розглянуте 12 жовтня і залишено без змін.

На засіданні постійних комісій начальник юридичного відділу міськвиконкому Юрій Данільченко повідомив депутатам про рішення суду і про необхідність включити це питання до проекту рішення міської ради про внесення змін до міського бюджету та виділити кошти, щоб задовольнити судову постанову. На момент проведення сесії Знам’янської міської ради, 17 листопада, ця сума становила вже не 51 134 грн, а 68 193,14 грн.

Міський голова Сергій Філіпенко вніс пропозицію розрахуватися за рахунок перевиконання доходної частини міського бюджету, яку депутати не підтримали.

На сесії начальник юрвідділу Юрій Данільченко повідомив, що подана касаційна скарга до Вищого адміністративного суду України з клопотанням призупинення виконання постанови Знам’янського міськрайонного суду щодо виплати 51 134 грн, оскільки там неправильний розрахунок середньої заробітної плати.

Наталка Хандусенко

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges