komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Війна

У Диківці відкрили пам’ятну дошку загиблому герою АТО

26.05.2017

Вчора, 25 травня, у Диківській ЗШ урочисто відкрили пам’ятну дошку Петру Балозі, який загинув 14 березня 2016 року в зоні АТО від кулі снайпера, обороняючи опорний пункт підрозділу між Мар'їнкою і Пісками. Похований у м. Кропивницький на Ровенському цвинтарі Алея Слави.

Петро Балога народився 2 листопада 193 року. Після проходження строкової служби служив у правоохоронних органах, а після звільнення з МВС працював у таксомоторному парку м. Кропивницький. Петро Іванович - старший солдат, командир 1-ого відділення, 1-ого взводу механізованого батальйону 128 окремої гірсько-піхотної бригади (Мукачеве). У липні  2015 пішов добровольцем до війська.

Указом Президента України № 522/2016 від 25 листопада 2016 року «за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Фото: Знам’янcька МО ВО «Свобода»

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges